verified

Деян Д. Със Сертификати / Лицензи Tutor

София, България
Обучение по разговорен и писмен английски за начинаещи и средно-напреднали: - преодоляване на несъзнателната бариера, която пречи на начинаещите да проявят знанията си в ежедневни разговори в социалната или в професионалната среда; - стимулиране на мозъка да "работи" на английски; - усъвършенстване на изразните средства и умението за аргументация и презентация на собствените идеи, мисли, мнения, гледни точки; - работа с текстове - анализ, интерпретация, идентифициране на контекста и посланията в теста.
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 2514 times
Visitors: 944
Last online: 21.02.22
Преподава по Teaching Price

English lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
Preschool
grade 5 - 8
grade 9 - 12
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
15 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
Aarhus University Aarhus, Denmark International Studies Магистър 2018
Университет за национално и световно стопанство София Маркетинг Бакалавър 2014
Сертификати, лицензи и грамоти на Деян Д.
Деян Д.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Additional information and experience за Деян Д.

Казвам се Деян Д. и за мен ще бъде удоволствие да споделя с вас знанията и опита, които имам в комуникацията на английски език.

 

През времето, което ще прекараме заедно, ще наблегнем предимно на устната комуникация и разговорния английски. Целта на срещите ни ще бъде вие да се отпуснете и да общувате свободно на английски език, дискутирайки разнообразни теми от ежедневието или професионалната среда.

 

Моят опит в комуникацията на чужд език показва, че проявата на разговорните знания при начинаещите много често бива възпрепятствана поради липсата на достатъчно опит от страна на нашия мозък да превръща мислите ни в реч на чужд език. Питали ли сте се, след разговор на чужд език, защо не сте могли да се изразите толкова ясно, колкото ви се е искало, въпреки че всичко е било на правилното място в главата ви? Точно така – целта на нашите срещи ще бъде именно такава – да преодолеете несъзнателната бариера, която възпрепятства проявата на вашия потенциал в общуването на английски език.

 

Как ще осъществим този ваш напредък заедно? Като събеседник, ще ви стимулирам като разговаряме на различни теми и ще ви провокирам да мислите от различни гледни точки и в различен контекст. В резултат, не само ще натрупате необходимия обем от изразни средства, но и ще стимулирате мозъка си да се адаптира към променящия се контекст в разговора. По този начин неусетно ще превърнем разговорното общуване на английски в една комфортна за вас среда, в която ще се чувствате сигурни, уверени и много по обогатени. Ще се научите да презентирате на английски и излагате идеите и аргументацията си ясно и уверено. Ще се научите да ”импровизирате“ с езика.

 

 

Гореописаният модел на обучение произлиза от собствения ми опит в разговорното и писменото общуване на английски в професионална и академична среда. Работата ми в САЩ в сферата на услугите ме научи как да комуникирам бързо и ефективно и интуитивно да разпознавам нагласите на клиентите спрямо тяхната интонация и начин на изразяване. Към момента, ежедневната ми работа е свързана изцяло с комуникация на английски език с различни култури, партньори и клиенти от много страни по света.

 

Образователната ми степен Магистър по Международни изследвания от университетa в Орхус (Aarhus), Дания (който се нарежда сред 150-те най-добри висши учебни заведения в света според класации на различни институции), предостави знания как успешно да бъдат излагани идеи, които да бъдат представяни чрез логическа и фактологична аргументация. Магистърската ми теза „Видове колективна идентичност в дискурса на Ал-Кайда“ се фокусира върху устната и писмената комуникация между терористичните групировки и техните последователи. Научната разработка беше отразена като една от най-добрите магистърски тези в Департамента по Глобални науки през тази година в Орхуския университет. Основните изводи – че контекстът и формулировката на изказа са от жизненоважно значение за убеждаване и манипулиране на масите – са приложими и в ежедневието. Именно върху това ще наблегне и форматът на обучението, което предлагам.

 

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с мен чрез съобщение, имейл, или по телефона през удобно за вас време.

 

Ще се радвам да се запознаем и, разбира се... да си Поговорим!

 

С уважение,

Деян

***@***

тел: ***

Gallery на Деян Д.
Деян Д.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Деян Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ