verified

Деница В. Tutor

София, България
Студентка съм по медицина в 4.курс в Медицински университет-София. Към всеки ученик подходът ще е индивидуален, съобразен с досегашните му знания и начин на заучаване. Разполагам с лекционни материали, презентации, схеми и картинки, които възнамерявам да използвам, щом се наложи в процеса на работа. Умея да обяснявам много добре всичко онова, което не е станало ясно по време заучаването на материала. Целта ми е да улесня и да помогна максимално на кандидат-студента по време на подготовката му.
Place:
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 1688 times
Visitors: 770
Last online: 16.11.21
Преподава по Teaching Price

Биология lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
още »
grade 5 - 8
grade 9 - 12
Beginners
Mid level
20 lv.
Education City Specialty Degree Class
Основно училище "Васил Левски" Разград Начално 2005-2009
Основно училище "Васил Левски" Разград Средно 2009-2012
ПГПЧЕ "Екзарх Йосиф" Разград Гимназия 2012-2017
Additional information and experience за Деница В.

Всеки кандидат-студент си задава следния въпрос: "Как да кандидатствам?" Особено за специалностите медицина, дентална медицина и фармация в интернет няма много информация за това как се кандидатства правилно. Минала съм по целия път и съм с ясната представа какви са изискванията, колко време и усилия са необходими от страна на кандидат-студента, с какви материали се работи, как се учи правилно цялата тази информация, запозната съм и с форматите на изпитите. Давам и уроци по биология на ученици в гимназиалния период на обучение.

Учениците ще имат възможност да задават въпроси от първо лице. Задаването на въпроси е задължително и е първата стъпка към знанието.

Препоръчително е да се започне с подготовката 2 години по-рано. Времето на един урок ще бъде час и половина. Добре е преди първия урок да се чуем по телефона, за да уговорим и уточним всичко. Уроците се провеждат веднъж в седмицата. Графикът ще бъде съобразен и с този на ученика. Заплащането се извършва след всеки урок на място.

Ще бъдат давани задачи за самостоятелна подготовка, които ще се изясняват по време на урока. Добре е всеки ученик да се сдобие със собствени материали и учебници за подготовка. По време на урока ще се минават съответните теми по плана, ще се решават тестове, ще се пишат теми на място със засичане на време, ще се симулира протичането на един изпит по биология. Един урок също ще включва проверка на разработените теми и тестове, отговаряне на всички въпроси, изясняване на цялата информация. Ще се държи на постоянен контрол върху учебния прогрес. 

Изпрати съобщение
до Деница В.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ