Register
verified
plus

Даша У. Coach

София, България
Треньор по стречинг в град София.
Place:
In teacher's house
Teaching language:
English
Bulgarian
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 86 times
Visitors: 51
Last online: 25.05.20
I teach Teaching Price

Stretching lessons

още »
price negotiable
Additional information and experience за Даша У.

Здравейте, казвам се Дария У..


Тринадесет години бях професионален състезател по художествена гимнастика, но любовта към спорта остана и след като приключих състезателната си кариера. Реших да продължа развитието си в сферата, като започнах да помагам на хората чрез преподаване на стречинг и това пътешествие продължава вече трета година.


Използвам думата "помагам", защото тренировките по стречинг (разтягане) спомагат за отпускане на мускулатурата и са изключително полезни за всички, както за тези, които водят заседнал начин на живот, така и за активно спортуващите хора. С помощта на тези тренировки, човешкото тяло става по-подвижно и по-лесно се възстановява след натоварения работен ден.

 

За стречинг тренировките:


Стречингът е форма на физически упражнения, при която определен мускул се разтяга, за да се подобри чувствителността, гъвкавостта и тонусът му. След стречинг тренировките се усеща по-добър контрол върху тялото и се увеличава диапазонът на движенията.

Gallery на Даша У.
Даша У.
Даша У.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Даша У.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ