Register
verified

Частно средно езиково училище Е. School

София, България
В Е. всяко дете получава индивидуално внимание и подкрепа. Е. е единственото училище в България, което изработва индивидуална учебна програма за всеки свой възпитаник според учебните му резулатати и показаните дарования.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 3821 times
Visitors: 1626
Last online: 29.03.19
With advanced study of
Extra skills на Частно средно езиково училище Е.
Additional information and experience за Частно средно езиково училище Е.

Училище "Е." е единственото частно училище, което работи по Авторска образователна концепция, чиято задача е да изгради нашите възпитаници като енциклопедични и многостранно развити личности, конкурентни на връстниците си по света. Всички уникални образователни и културни инициативи по АОК имат за цел да  формират у децата такава палитра от знания, умения и качества, която да ги подпомогне в тяхната най-добра реализация в бъдеще.

 

Авторската образователна концепция на "Е." е организирана в три образователни равнища:

- Първо образователно равнище – работа по учебните дисциплини по изискванията на МОМН.
- Второ образователно равнище – изграждаме нашите възпитаници като енциклопедични личности чрез множество образователни инициативи.
- Трето образователно равнище – откриваме таланта на всяко дете чрез множество културни инициативи.

 

Академични стандарти.

 

Както знаете, стратегията на "Е." за личностното израстване на нашите възпитаници е насочена в две основни направления:

 - Образователно направление - мисия на всеки един преподавател е да даде своя принос в изграждането на личности, владеещи отлично два чужди езика, с познания в различни научни области, богата обща култура и широк мироглед;
 - Културно направление - традицията в "Е." може да бъде обобщена с думите “отворени врати”. Ние откриваме таланта на всяко едно дете и го развиваме в различни области, като даваме възможност на децата да изразят своето лично творчество, да дадат своя личен принос в  живота на Е. и да бъдат най-добрия пример със своята креативност и инициатива.

 

Да говориш няколко езика, да имаш приятели по цял свят, да имаш отворено съзнание и да си в състояние да превърнеш света в своя територия е богатство, което "Е." дава на своите възпитаници ежедневно.

 

Всички образователни и културни инициативи по Авторската концепция на "Е." имат за цел да изградят у децата такава палитра от качества и умения, които да допринесат за личностното им израстване и да ги подпомогнат за тяхната най-добра реализация. Детските творчески групи на "Е." са уникална възможност, която мотивира децата и провокира тяхната творческа активност; учи ги на работа в екип и организационен опит; дава им самочувствие на можещи.

Gallery на Частно средно езиково училище Е.
Частно средно езиково училище Е.
Частно средно езиково училище Е.
Частно средно езиково училище Е.
Частно средно езиково училище Е.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частно средно езиково училище Е.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ