verified

Частна детска градина и ясла "Еко Дара" Kindergarten

София, България
Частна детска градина и ясла "Eко Дара" е от типа Home style. Средата и вътрешният интериор създават усещане за атмосфера, близка до домашната. Базата ни е уютна и комфортна с достатъчно светли стаи за игра и занимания. Сградата ни се намира на тихо и чисто място далеч от градския шум и трафик. Разполагаме със зелен и обезопасен двор, подходящ за игра и провеждане на занятия на открито.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 2898 times
Visitors: 1402
Last online: 22.02.19
With advanced study of
Extra skills на Частна детска градина и ясла "Еко Дара"
With parking
Preschool
Additional information and experience за Частна детска градина и ясла "Еко Дара"

Сгушена в полите на Витоша, в близост до Резиденшъл Парк (Residential Park), Гаритидж Парк (Garitage Park) и Бизнес Парк София Ви очаква нашата лицензирана частна целодневна детска градина и ясла "Еко Дара" ( Лиценз РД 14 – 11/31.01.2012г. ). Тук децата се отглеждат в природосъобразна и здравословна среда. Близката до домашния уют атмосфера им помага да се чувстват спокойни и обичани и да развиват хармонични взаимоотношения. При нас децата растат в колектив. Учат се да преодоляват трудностите, да отстояват себе си в групата. Едновременно с това всеки ден в детската градина тече обучение по определен план и система, предоставящи многостранно предизвикателство за детето и задоволяващи всичките му потребности от двигателните до чисто интелектуалните, с помощта на които се добиват необходимите знания. Групите са малки и подходът към всяко дете е индивидуален. Нашите деца са поощрявани да развиват собствените си уникални способности, качества, таланти. Възпитаваме ги в грижа към околната среда, в уважение към личността, в зачитане на общочовешките ценности, придобиват етични и хигиенни навици. 

 

Педагозите в частна целодневна детска градина и ясла "Еко Дара" осигуряват неповторима атмосфера на топлина и уют. Те не само обучават децата – грижат се за тях, играят с тях, провеждат разнообразни занятия и им създават благоприятни условия за развитие. Те планират своята педагогическа дейност в съответствие с възрастовите и индивидуални особености на всяко дете. За нас най-важно е децата да се учат докато се забавляват. Работим във всички творчески жанрове и формати, използваме професионални художествени материали.

Gallery на Частна детска градина и ясла "Еко Дара"
Частна детска градина и ясла
Частна детска градина и ясла
Частна детска градина и ясла
Частна детска градина и ясла

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частна детска градина и ясла "Еко Дара"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ