verified
plus

Чудесна детска градина "Къщичка на дърво" Kindergarten

София, България
В чудесна детска градина "Къщичка на дърво" предлагаме: целодневна грижа за дечица от 2,5 до 5 г. от квалифицирани педагози; вкусна, здравословна и красива храна, включваща закуска, обяд и следобедна закуска, както и сезонни плодове; допълнителни занимания. За нас ще бъде чест и огромно удоволствие да учим, растем и играем заедно!
Teaching language:
Bulgarian
Profile is:
Views: 1683 times
Visitors: 767
Last online: 26.01.24
With advanced study of
Additional information and experience за Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"

Идеята зад чудесна детска градина "Къщичка на дърво" се зароди през 2016 г. Мечтата ни беше, и все още е, да създадем място, в което бихме желали да бъде отглеждано нашето дете – уютно, безопасно, минималистично, подредено и приятно, ненатоварващо сетивата. Хората, които са част от екипа ни са избрани много внимателно след дълго търсене, тъй като те са сърцето на нашата Къщичка и я правят такава, каквато е – а именно място, на което децата се чувстват обичани, разбирани, подкрепяни. Нашата цел не е да бъдем обикновена занималня, в която децата да прекарват времето си, докато мама и татко са на работа, а любимо място за игри, учене и създаване на нови приятелства. Голямата ни мечта е да насърчим децата да бъдат деца, да създадем у тях усещането за щастливо детство и с радост и носталгия да си спомнят времето в детската градина.

Gallery на Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ