verified
plus

Център по ментална аритметика "SmartyKids" Academy

Стара Загора, България
Център "SmartyKids" : Учим децата на ментална аритметика; Програмата е подходяща за деца от 4 до 12 години; Авторска методика.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 1777 times
Visitors: 851
Last online: 04.06.22
Преподава по Teaching Price

Mental arithmetic

grade 1 - 4
5 - 8 years
9 - 12 years
price negotiable
Additional information and experience за Център по ментална аритметика "SmartyKids"

Занятия по ментална аритметика.

Менталната аритметика е методика за хармонично развитие на детето с помощта на специални упражнения с абакус и практика по бързо устно смятане. По време на занятията у детето протича важно за неговото развитие активиране на мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане.

 

Методиката SmartyKids

Експертите адаптираха класическата методика за бързо смятане с абакус за съвременните деца и включиха в занятията системи за поощрения и геймификация.

 

Всестранно развитие

Благодарение на това, че менталната аритметика задейства и развива и двете полукълба на мозъка, тя спомага да се подобри паметта и реакцията, да се формира логическо мислене и да се научат децата да се концентрират.

 

Геймификация

За да бъде обучението интересно за детето, педагозите от развиващия център редуват интелектуалното натоварване с видео-анимация и подвижни игри.

Изпрати съобщение
до Център по ментална аритметика "SmartyKids"
Докладвай нередност

Отзиви


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ