verified

Академия "ArtVision" Study hall

София, България
Академия "АртВижън" осъзнава колко важно за всяко дете е отделеното време за училищни дейности извън класната стая. В рамките на няколко учебни часа в училище, преподавателите запознават децата с основната информация по предмета. Подготовката за училище дава по-сериозен запас от знания и помага за постигане на по-добри резултати от децата. Мисията ни в модул "Подговка за училище – занималня" е да създадем навик у всяко дете да отделя време за всеки учебен предмет.
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 710 times
Visitors: 377
Last online: 06.03.24
With advanced study of
Extra skills на Академия "ArtVision"
Preschool
Homeworks
Additional information and experience за Академия "ArtVision"

Модул "Подготовка за училище" включва:

*Транспорт на детето от/до училище;

*Подготовка на уроци и домашни работи;

*Решаване на тестове;

*Допълнителни познания чрез информационните технологии и занимания в нашата детска библиотека;

*Развлечения.

Модул "Подготовка за училище" е подходящ за деца от подготвителните групи в детските градини и учениците от I до IV клас. Предлагаме модерна и уютна обстановка, близка до домашния комфорт и помещения за занимания по интереси. Преподавателите в Академията са доказани специалисти в съответните области и ще се погрижат Вашето дете да научи необходимото чрез приятни емоции.

В АртВижън се стремим всяко дете да се чувства добре през времето, което прекарва при нас. Ето защо записването става на лична среща на място в Академията. Срещата е опознавателна. Ние Ви разказваме малко повече за дейността и възможностите, които предлагаме за Вашето дете, а Вие споделяте какви очаквания имате. По време на срещата получавате и предложение с условията за прием, съгласно нуждите на детето и Вашите изисквания.

 

Изпрати съобщение
до Академия "ArtVision"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ