Register
5.0
image
0876 788 598
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Академия "LIPA 4:19" Course, academy

бул. „Владимир Вазов“ , 1505 София, България map
тролейбус №1, 2, 4; До бл. 208, Яна Мол
0876 788 598; 0876 744 508
LIPA 4:19 is a great way to spend time enjoying quality learning-Paul McCartney. Защо LIPA 4:19 ? Няма друга академия за сценичните изкуства за деца и младежи, която е така здраво свързана с образованието. LIPA 4:19 е част от известения Ливърпул институт за сценични изкуства (LIPA), съосновател на който е сър Пол МакКартни. Това висше учебно заведение е изключително престижно и предпочитано. Завършилите млади творци ,получават успешен старт с всички възможни акритирани степени.
Place:
Student's place
Teaching language:
English
Bulgarian
Profile is:
Views: 4890 times
Visitors: 2359
Last online: 06.09.19
I teach Teaching Price

Acting and Drama

още »
8 lv.
60min.

Singing lessons

още »
8 lv.
60min.

Хип-хоп lessons

още »
8 lv.
60min.

Modern dance lessons

още »
4 lv.
Extra skills на Академия "LIPA 4:19"
Certificates and diplomas на Академия "LIPA 4:19"
Additional information and experience за Академия "LIPA 4:19"

УИКЕНД АКАДЕМИЯ "LIPA 4:19 БЪЛГАРИЯ".

 

ФИЛИАЛ НА ЛИВЪРПУЛСКИЯТ ИНСТИТУТ ЗА СЦЕНИЧНИ ИЗКУСТВА- LIPА ( 2011 година в България).

 

Основана през 2003 г. в Ливърпул, LIPA 4:19 е уикенд академия за млади хора ,възрастов диапазон от 4 до 19 годишен. Тя предлага на младите хора чудесни възможности , да  изследват и да изразяват своята креативност и страст към сценичните изкуства чрез часове по актьорско майсторство, танци и пеене.

 

Нашият фокус и стремеж в LIPA 4:19 е  да дадем на всеки ученик възможност да развитие  доверието в собствените си житейски си умения  чрез сценичните изкуства. Ние отдаваме нашия успех в постигането на това, единствено на уникалната, тясната връзка, която LIPA 4:19 Аcademy Associate  има с Ливърпулския институт за сценични изкуства. Преди всичко обаче, в LIPA 4:19 е забавно  - както за  ученици и учители

 

Нашите учебни часове са разработени по специална програма  отговаряща на всяка възрастова група. 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ЕКИП - преподаватели от висши учебни заведения,професори,режисьори,утвърдени професионалисти в различните сценични категории.                           

 

ЦЕЛИ:

 

Да се ​​осигури социално включване, чрез структурирани, висококачествени и иновативни уроци по сценични изкуства, базирани дейности с цел позитивно ангажиране и развиватие на мотивирани, креативно вълнуващи се  млади хора. Практика на сцена, участие в международни конкурси и фестивали.

 

МЕТОД:

 

Ние вярваме, че съвместното обучение на различните сценичните изкуства (драма-актьорско майсторство, музика, танц) може да помогне на младите хора да развият набор от лични, социални и учебни умения, които могат да им помогнат да се чувстват като самостоятелни и уравновесени членове на обществото. Основният подход на LIPA 4:19 се основава на следните цели:

Развитие чрез творчество / Стремеж към  индивидуално усъвьршенстване / Баланс между образователен процес и художествен  продукт / Единство в многообразието / Прилагане на уменията / Традиция-Новаторство-Съвременност /Уважение към разлието/.

 

Всички дейности, предприети в рамките на програмата на LIPA 4:19 са съсредоточени  върху личностното израстване на индивида, но в контекста на общите  групови дейности и упражнения.

 

РЕЗУЛТАТИ.

След една година в LIPA 4:19, обучаващият се независимо от възрастта си трябва да обогати и развие своите:

 

Техника на изпълнение / Творческо познание и повишено въображение / Чувство на увереност и самодисциплина / Усещане за индивидуална идентичност и самочувствие / Вяра  в собствените си сили и  познаване на  слабостите / Умения за работа в екипРазбиране на динамиката в групата / Непредубеденост и чувствителност към различията / Умения за общуване и комуникаций / Основни познания в областта на творческия процес / Възможност да разбира творчески критиката и да се учи от нея/.

 

КЛАСОВЕ.

Академия ,LIPA 4:19 е разделена на три основни възрастови групи, които са  разделени на по-малки групи. Това означава всяка възрастова група има учебна програма, предназначена  за  съответният етап на развитие и социален опит.

 

Ранния старт класове: 4-6 годишни деца. Класовете са разделени в две възрастови групи: 4-5 годишни деца/ 5-6 годишни деца.

 

LIPA Академия : 7-15 годишни деца.

 

Класовете  разделени в три възрастови групи /7-9 годишните деца/ 10-12-годишни /13-15-годишни

 

LIPA Академия за 16+.

 

За ученици на възраст 16-19 годишни.

 

LIPA SUMMER SCHOOL.

 

ЛЕТНИ УЧИЛИЩА ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ В ЛИВЪРПУЛ, ИТАЛИЯ и БЪЛГАРИЯ, смесени групи за деца ,жадни за приключения и световни сцени.

 

АРТИСТИЧЕН ПРОФИЛ И СЦЕНИЧНИ ИЗЯВИ.

 

Чрез иновативният метод на обучение и практика на сцена , LIPA 4:19 успява да съхрани в учениците си тяхната естествена непринуденост, съчетавайкия с артистични умения и сценично поведение.

 

Това прави нашите ученици желани изпълнители и участници в големи телевизионни шоу формати-  X Factor България, "Като две капки вода","Големите надежди" и мн.др.

 

Всяка година  участват в безброй кастинги за реклами, филми, театрални проекти...

 

ТРУПА ЗА ТЕАТЪР, МУЗИКА И ТАНЦ с ръководител -НИКОЛАЙ АПРИЛОВ.

 

След 1 година обучение в Академия LIPA 4-19,учениците държат входен изпит за трупата" КАТО ЛЪВОВЕТЕ".

Gallery на Академия "LIPA 4:19"
Изпрати съобщение
до Академия "LIPA 4:19"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ