Онлайн курс "Microsoft Excel за начинаещи" и "Microsoft Excel за напреднали" + Подарък обучение - Онлайн

Учебен център НИТ
От Учебен център НИТ
Курс по Microsoft Excel - Онлайн
Нива Beginners, Mid level, Advanced, Adults, Certificates
Срок 1 месец достъп до обучението
Цена 144.00 лв.
Телефон 028 505 364
Адрес ул. „Хан Аспарух“ 60 , 1000 София, България
Уебсайт https://www.online-learning.bg/
Изпрати запитване


Онлайн курс „Microsoft Excel за начинаещи“ и „Microsoft Excel за напреднали“ + Подарък обучение “Как да организираме хоум офиса си”

Microsoft Excel e компютърна програма, разработена специално за тези от Вас, чиято ежедневна дейност изисква създаване, обработка и управление на електронни таблици.

Обучението „Microsoft Excel за начинаещи“ е теоретичен и практически наръчник за работа с програмата - от А до Я съпровожда учащия и прави запознанството с инструмента по-приятно. Ценен помощник е във всяка стъпка при изграждане на електронни таблици и бази данни.

Обучението „Microsoft Excel за напреднали“ ще Ви покаже как да работите с напреднали функции, диапазони и други математически и статистически похвати биват подробно обяснени в рамките на обучението с нагледни примери. Ще научите повече за работата с данни в списъци, за анализа и визуализацията на наличните данни. Ще придобиете знания и умения за за работа с PivotTables и Pivot Charts - незаменимо предимство за всеки специалист, работещ с данни.

 

Как се преминават обученията?

Когато обучаемият се запише за курса, получава персонален акаунт за достъп до обучението. То се преминава онлайн, в удобно за потребителя време и място. На обучаемия ще е нужна актуалната версия на програмата и достъп до интернет.

След успешно преминаване на обученията ще получите сертификат.

 

Повече информация за обучението „Microsoft Excel за начинаещи“ може да намерите тук: https://shop.online-learning.bg/elektronno-obuchenie-microsoft-excel-za-nachinaeshhi

Повече информация за обучението „Microsoft Excel за напреднали“ може да намерите тук: https://shop.online-learning.bg/obuchenie-microsoft-excel-za-naprednali

 

Всички, които закупят обучението ще получат подарък безплатно обучение “Как да организираме хоум офиса си”.

 

Свържете се с нас на телефон +359 2 850 53 64 или ни пишете на office@nitbg.com.
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ