gold
verified
plus

Образователен център "Brain Academy" Занималня

ул. „Брегалница“ 52 , 1303 София, България map
https://brainacademy.bg
Brain Academy® е първата бутикова частна занималня с чуждоезиково обучение с фокус върху науката. От ранна възраст потапяме децата във вълнуващия свят на науката чрез практически уроци, съобразени с тяхната възраст. Преминаваме през учебния материал, използвайки иновативни подходи и методики, утвърдени по цял свят. За деца от 2 14 години. BRAIN Academy®. Be Smart.
Език на преподаване:
Английски език
Арабски език
Български език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 3753 пъти
Посетители: 2037
Последно онлайн: 11.03.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Образователен център "Brain Academy"
С ясла
С детска градина
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център "Brain Academy"

В Brain Academy сме създали подходяща образователна среда за децата, като фокусът при нас е главно върху развитието на интелекта на всяко дете и създаване на умения за учене, а не на наиузстяване и заучаване на материала и информацията в училище.

 

Концепцията на занималнята ни обединява алтернативните, образователни форми – Project Based Learning, Montessori, STEAM-обучения и др., интегрирайки ги с фундаменталните знания, по учебната програма на МОН и надграждайки ги чрез допълнителни занимания по дигитално образование, приложни науки, състезателна математика и изкуства.

 

Атмосферата при нас е приятна и творческа, подходяща образователна среда, е която децата да развият тяхното творческо и критично мислене.

 

Заниманията при нас протичат е в двуезична среда като поощряваме свободното изразяване и комуникация на английски език.

 

Освен Учебна занималня от м. септември стартират и два нови модула:

-Brain Academy Junior за деца от 2 до 5 години - като за най-малките ни посетители сме подготвили индивидуална грижи и спокойна атмосфера за Вашите деца.

 

-Предучилищна подготовка за деца от 5 до 7 години, където ще подготвим детето Ви за първи клас в т.ч. за прием в специализирани и частни училища, изискващи приемен изпит.

 

Визия и концепция :

Наука и критично мислене.

 

Учим децата как работи научния подход, да тестват и анализират, като развием логичното и критичното им мислене, за да могат да боравят с информацията около тях и във всяка сфера на живота.

 

Програма STEAM.

 

Подходяща програма STEAM (Наука, Технология, Инженерство, Изкуство и Математика), ще събуди интерес в учениците към науката и технологиите, както и да решават реални проблеми в живота си чрез прилагане на научни знания

 

Англоговоряща среда.

 

Двуезичната англоговоряща среда, която сме въвели, съобразена с нивото на децата ще обогати знаниятаим под формата на ителектуално-тренировъчните игри- научен подход, чрез който децата се забавляват, докато учат.

 

Модерно оборудвана база.

 

Разполагаме с пространство от близо 100 кв.м. модерно оборудвани помещения, със съвременни и интерактивни пособия и материали, с достъп до богата библиотека с множество енциклопедии, книги и комикси, както на български език, така и чуждоезикови.

 

За кого е предназначена?

 

Учебната занималня е предназначена от 2 до 14 години, целогодишно.

 

Работното ни време е разширено от 7:30 до 19:00ч., като събота и неделя работим по предварителна заявка.

 

BRAIN Academy®. Be Smart.

Галерия на Образователен център "Brain Academy"
Изпрати съобщение
до Образователен център "Brain Academy"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ