Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 6 потребители
verified
plus

Валерия Р. Детски психолог

София, България
"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите". С този цитат от Пипи Дългото Чорапче моето представяне може да започне и да приключи… Точно това, вярвам, е ключът към успехите в работата с деца. Желанието да търсиш и да намираш какво се крие зад всяка беля, страх, усмивка, сълза, поведение, което кара родителите да се срамуват, желание да търсиш и откриваш заедно с тях.
Език на преподаване:
Английски език
Френски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2665 пъти
Посетители: 1207
Последно онлайн: 10.01.21
Консултации или психотерапия За Цена

Детска психология

още »
цена по договаряне

Социални умения

още »
цена по договаряне

Училищна психология

цена по договаряне

Консултативна психология

още »
цена по договаряне

Ранно детско развитие

цена по договаряне

Детско-юношеска психология

цена по договаряне

Емоционална интелигентност

цена по договаряне
Допълнителни умения на Валерия Р.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Психология Бакалавър
СУ "Св. Климент Охридски" София Детско-юношеска и училищна психология Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Валерия Р.

Професионалното си развитие започнах с доброволческа дейност през 2009 година. Първо в Детски Клуб "Слънчогледи" и след това в Детски център "Св. Мина". Била съм и доброволец към фондация "Асоциация Анимус", където съм работила с жени и деца, пострадали от насилие. Три години съм работила като психолог в ЦСРИ на лица с проблеми от аутистичния спектър. Имала съм възможността да участвам и в няколко европейски проекта за интеграция на деца и младежи със специфични обучителни трудности в общността.

Към момента се обучавам в Когнитивно-поведенческата парадигма. Също така продължавам професионалното си развитие като посещавам обучения, конференции и семинари свързани с детското развитие.

Сертифицирана съм да работя с няколко скали и тестови батерии за деца: ТУГ – Тест за училищна готовност на проф. Пламен Калчев; Скала за агресия и виктимизация от връстниците, 2-12 клас, разработена от проф. Пламен Калчев; Скала за оценка на субективното благополучие и взаимоотношения в юношеска възраст (5-11 клас), разработена от проф. Пламен Калчев; Developmental Profile 3 – Рейтинг скалата за оценка на детското развитие e инструмент за оценка на развитието на деца от 0 до 13 години; TEMAS – Tell-me- a-Story – проективна методика, предназначена за изследване на деца от 5 до 13 год. Тя е подходяща за оценка на емоционални и поведенчески проблеми в тази възрастова група; WISC-IV – Скала за интелигентност на Уекслeр за деца, от 6 до 16 години.

Работя по австралийска система за ранно детско развитие Киндиру (научно обоснована система от занимания и игри, които подпомагат интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на бебета и деца). От септември 2016 съм и специалист по неврологични незрялости към същата програма.

Галерия на Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Валерия Р.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ