Регистрирай се
4.6
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 6 потребители
verified
plus

Валерия Р. Детски психолог

София, България
"Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите". С този цитат от Пипи Дългото Чорапче моето представяне може да започне и да приключи… Точно това, вярвам, е ключът към успехите в работата с деца. Желанието да търсиш и да намираш какво се крие зад всяка беля, страх, усмивка, сълза, поведение, което кара родителите да се срамуват, желание да търсиш и откриваш заедно с тях.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1926 пъти
Посетители: 922
Последно онлайн: 17.01.20
Консултации или психотерапия За Цена

Детска психология

още »
цена по договаряне

Социални умения

още »
цена по договаряне

Училищна психология

цена по договаряне

Консултативна психология

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Валерия Р.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Психология Бакалавър
СУ "Св. Климент Охридски" София Детско-юношеска и училищна психология Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Валерия Р.

Професионалното си развитие започнах с доброволческа дейност през 2009 година. Първо в Детски Клуб "Слънчогледи" и след това в Детски център "Св. Мина". Била съм и доброволец към фондация "Асоциация Анимус", където съм работила с жени и деца, пострадали от насилие. Три години съм работила като психолог в ЦСРИ на лица с проблеми от аутистичния спектър. Имала съм възможността да участвам и в няколко европейски проекта за интеграция на деца и младежи със специфични обучителни трудности в общността.

Към момента се обучавам в Когнитивно-поведенческата парадигма. Също така продължавам професионалното си развитие като посещавам обучения, конференции и семинари свързани с детското развитие.

Сертифицирана съм да работя с няколко скали и тестови батерии за деца: ТУГ – Тест за училищна готовност на проф. Пламен Калчев; Скала за агресия и виктимизация от връстниците, 2-12 клас, разработена от проф. Пламен Калчев; Скала за оценка на субективното благополучие и взаимоотношения в юношеска възраст (5-11 клас), разработена от проф. Пламен Калчев; Developmental Profile 3 – Рейтинг скалата за оценка на детското развитие e инструмент за оценка на развитието на деца от 0 до 13 години; TEMAS – Tell-me- a-Story – проективна методика, предназначена за изследване на деца от 5 до 13 год. Тя е подходяща за оценка на емоционални и поведенчески проблеми в тази възрастова група; WISC-IV – Скала за интелигентност на Уекслeр за деца, от 6 до 16 години.

Работя по австралийска система за ранно детско развитие Киндиру (научно обоснована система от занимания и игри, които подпомагат интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на бебета и деца). От септември 2016 съм и специалист по неврологични незрялости към същата програма.

Галерия на Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.
Валерия Р.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Валерия Р.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ