platinum
verified
plus

Симеон Гачев Учител

ж.к. Студентски град, София, България map
Симеон Гачев - асистент в подготовката по математика за материала от 5-ти до 12-ти клас. Аз съм учил в математическа гимназия още от 5-ти клас, като активно съм участвал и печелил състезания през гимназиалните ми години. Изучавал съм теоретична физика в един от най-елитните университети в Англия(Lancaster University). В момента следвам във ФМИ, СУ "Климент Охридски".
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 377 пъти
Посетители: 261
Последно онлайн: 17.06.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Симеон Гачев
Решаване на домашни
Допълнителна информация и професионален опит за Симеон Гачев

Моята визия: Математиката е специфична наука, в която изтърването на дори малък сегмент от материала води до големи затруднения във възприемането и научаването на по-нататъшните части от него. Това кара ученици, които са иначе умни и талантливи, да се чувстват неадекватно в областта, поради кратки периоди на невнимание. Моята експертиза е в идентифицирането и отстраняването на тези липси. А моята надежда е, че когато това се случи, вече тези ученици ще могат да оценят красотата на математиката, както и да изпитат истинското удовлетворение от това да са способни да решават задачи и проблеми, които не са вярвали преди, че могат.

Изпрати съобщение
до Симеон Гачев
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ