verified
plus

Обединено детско заведение "Чебурашка" Детска градина, ясла

София, България
Общинско детско заведение за деца от 10 месеца до постъпването им в първи клас, работещо в условията на делегиран бюджет.
Език на преподаване:
Английски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 8108 пъти
Посетители: 3339
Последно онлайн: 07.07.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Обединено детско заведение "Чебурашка"
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Допълнителна информация и професионален опит за Обединено детско заведение "Чебурашка"

ОДЗ "Чебурашка" е открито през 1976 год. Сградата е санирана през 2014 год. Изпълнени са мерки за енергийна ефективност. Част от помещения разполагат с климатици Daikin. За децата от яслените групи се грижат по две мед.сестри и две помощник-възпитателки. Във всяка градинска група работят две учителки и една помощник-възпитателка.Възпитателно-образователния процес е организиран така, че да гарантира покриване на държавните образователни изисквания във всяка една от вързастовите групи. В детското заведение работят на щат психолог и учител по физическа култура.Чрез предоставяните допълнителни педагогически услуги: чуждоезиково обучение - английски и руски език; керамика и арт терапия; народни и латино танци; балет; спортни игри и ориентиране; скокове на батут; футбол; логопед даваме възможност за разкриване потенциала на всяко дете.

ОДЗ "Чебурашка" е асоциирано в мрежата училища и детски градини, изучаващи руски език. Имаме утвърдени традиции в работата по програмите на ДЖУНИЪР АЧИЙВМЪНТ-начални икономически познания и предприемачество и ДЖЪМП МАТ - математиката лесна и интересна.

 Ежегодно се провеждат: еднодневни тематични екскурзии - напр."Пътят на млякото" ; зимен лагер със ски-училище; летен лагер на море; спортен турнир за купа "Чебурашка".Традиционни са и дните на "отворени врати" - преди Коледа и Велик ден - когато всички заедно осъществяваме различни инициативи. Насърчаваме децата към себеизява и самоутвърждаване.

 

 

 

 

Изпрати съобщение
до Обединено детско заведение "Чебурашка"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ