Регистрирай се
4.9
image
0889 424 144
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.0 от 5 потребители
gold
verified
plus

Милена Мариновска Учител

бул. „Генерал Скобелев“ 36 , 1463 София, България map
Учебен център Инфинити
0889 424 144
Работя с ученици от всички класове по системата Jump Math, като особено полезна съм най-вече на ученици от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас, над 10 години водя курсове и индивидуално обучение за кандидатстване след 7 клас към учебен център Инфинити. Всяка година имам ученици, които получават отлични оценки на изпита за НВО. Доста мои (наши) ученици, след отлично представяне на изпита са приети в най-елитните столични гимназии, както и ТУЕС(единствената по рода си ИТ гимназия в София.
Място:
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 9157 пъти
Посетители: 5163
Последно онлайн: 19.10.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Математика

още »
18 лв.
45мин.

Уроци, курсове по Jump Math

цена по договаряне
Допълнителни умения на Милена Мариновска
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Учител по математика и информатика Магистър 2000
Сертификати и грамоти на Милена Мариновска
Допълнителна информация и професионален опит за Милена Мариновска

Преподавам математика в учебен център Инфинити, град София, където съм управител на секцията "Обучение по математика и БЕЛ".

Аз и колегите ми работим по система, съобразена с индивидуалните способности, разбирания и нагласи на всеки един ученик.Преподаваненето на математика следва методика, водена от индивидуалните показатели на самото дете, тя е система от последователност и надграждане на много малки стъпки, при които проверката на разбирането е задължителен елемент преди да се продължи напред.В процеса на работа с децата, основна насока е подсилване на мотивацията, желанието за работа на ученика и повишаване на увереността и самочуствието му, които са сигурна и надеждна предпоставка за желание и амбиция за учене и напредък по математика, както в училище, така и на изпита за НВО след 7 клас.

Работя и по иновативната система за обучение по математика Jump Math, която е посветена на потенциала на всяко едно дете.Jump Math  е иновационна система за преподаване на математика, която набира все по-голяма скорост в България и резултатите от изследванията до момента показват, че децата обучавани по нея бележат много по-високи резултати от техните връстници, които се обучават по стандартната система.И това не е всичко.Децата преминаващи през този вид обучение, само след няколко месеца, придобиват увереност, знания и интерес към предмета математика, който за тях преди е бил неразбираем и нехаресван.

Преподаването по системата Jump Math реализира целите си чрез насърчаване разбиране на математиката и отключване на любов към нея.

JUMP Math се основава на най-новите изследвания от областта на когнитивната наука и най-добрите програми за преподаване на математика от цял свят като в крайна сметка предлага уникална комбинация от задълбоченост, внимателно надграждане, постоянно оценяване, и разнообразие от подходи в преподаването.

Популярността на JUMP непрекъснато нараства и вече се използва от повече от 250 000 деца в училища и образователни институции, както и за учене у дома.

 

JUMP Math не променя учебното съдържание, нито класната структура на обучение. Променя начините и стъпките на обяснение, отношението на учителя към децата, както и отношението на децата към учителя и математиката. Резултатът от тази промяна е феноменален! Всички деца в един средностатистически клас стават отличници по математика и учат с голямо желание. В основата е създаването на сигурна и окуражаваща среда, в която всяко дете получава възможност за успех. Специално подбраните задачи се предлагат стъпка по стъпка – така, че всяко дете да може да ги разбере и да придобие увереност за следващия етап. Създадената по този начин положителна нагласа и мотивация на учениците носи резултати, които са над максималните изисквания на образователната система.

Основната цел, която JUMP Math се стреми да постигне е да помогне на децата да бъдат успешни по математика и да учат математика с удоволствие. JUMP Math вярва, че има причинно-следствена връзка между успеха на децата в училище и техния бъдещ принос към обществото. Стремим се да повишим шансовете им за успех, да намалим социално-икономическите разлики, да създадем усещане за принадлежност, да дадем на всички деца реална възможност за развитие.

 

Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" специалности - Магистър по математика и информатика и Системно програмиране, професионална квалификация - Учител по математика и информатика.

 Работя като учител по математика и информатика от 2000-та година до днес - гр.София, Учебен център Инфинити

От 2008-ма година до днес съм учител в езикова  гимназия ""Иван Вазов" (руската гимназия)

 Управител съм на секцията за обучение по математика и БЕЛ към учебен център Инфинити.(София и Пловдив)

Имам дългогодишен опит в подготовка на седмокласници за кандидатстване.
-Притежавам V ПКС.
-2010 и 2011 година участие в конференцията"Училището-желана територия на ученика - дидактически и иновационни методи и технологии". 
-Участие в квалификационен курс - Системи за управление на обучения "Електронно обучение и оценяване" - 2008г. 
-Призови места на национални състезания по информационни технологии за периода 2009-2012г.

 Моля, не ме търсете за решаване на задачи по време на изпит - не предоставям подобни услуги!

Изпрати съобщение
до Милена Мариновска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Биология и Химия Пловдив
Танцови школи в София
Уроци по Холандски
Латино танци за деца в София
Уроци по Руски
Курс Йога за начинаещи
Индивидуални тренировки по Кик Бокс
Частна детска градина София център
Олимпиада по География
Курсове по Испански език Пловдив
Руски език уроци онлайн
Уроци по БЕЛ за 7 клас
Курсове за Сладкари
Курсове за Маникюр
Гръцки език уроци
Частно училище по Немски език София
Курс по Норвежки
Клуб по Народни танци Велико Търново
Езикови курсове Немски
Оперативно Счетоводство
Уроци Английски
Уроци по БЕЛ за 5 клас
Частни детски градини София
Индивидуални уроци по Руски език София
Онлайн тестове по Английски език
Курсове по Френски Бургас
Бизнес Английски онлайн безплатно
Интензивни курсове по Английски
Балет курсови работи
Частни уроци по Английски цени
Частни уроци Английски
Йога видео уроци
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ