platinum
verified
plus

Милена Мариновска Учител

бул. „Генерал Скобелев“ 36 , 1463 София, България map
Учебен център Инфинити
0889 424 144
https://infinitiedu.com
Онлайн и присъствено обучение! Работя с ученици от всички класове, ползвам и системата Jump Math, като особено полезна съм най-вече на ученици от 5.и до 12.и клас. Повече от 12 години водя курсове и индивидуално обучение за кандидатстване след 7 клас към учебен център Инфинити.Подготвям и кандидат-студенти за ТУ, СУ Отлични оценки на изпита за НВО. Доста мои (наши) ученици, след отлично представяне на изпита са приети в най-елитните столични гимназии, както и Туес(ИТ гимназия в София към ТУ.
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 15228 пъти
Посетители: 7477
Последно онлайн: 06.05.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Средно ниво
Напреднали
28 лв.
45мин.

Уроци и Курсове по Математика

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Възрастни
50 лв.
90мин.

Уроци и Курсове по Математика

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
Над 20 годишни
40 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Милена Мариновска
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Учител по математика и информатика Магистър 2000
Сертификати и грамоти на Милена Мариновска
Допълнителна информация и професионален опит за Милена Мариновска

След извънредната ситуация, която започна на 13.март 2020 г, аз и колегите ми от учебен център Инфинити преподавам също и онлайн. Ползвам и различни платформи удобни и предпочитани за учениците.

Преподавам математика в учебен център Инфинити, град София, където съм управител на секцията "Обучение по математика и БЕЛ".Мои ученици са сред отличниците на изпитите след 7 клас.Предизвикателство за мен е да провокирам у децата интерес към математиката, дори да ги накарам да я заобичат.Истинско удовлетворение за мен е когато, макар да сме преминали през перипетии в процеса на подоготовка за 7 клас, учениците се справят отлично и заявят, че харесват математиката и имат желание и занапред да продължат да се занимават с нея.

Аз и колегите ми работим по система, съобразена с индивидуалните способности, разбирания и нагласи на всеки един ученик.Преподаваненето на математика следва методика, водена от индивидуалните показатели на самото дете, тя е система от последователност и надграждане на много малки стъпки, при които проверката на разбирането е задължителен елемент преди да се продължи напред.В процеса на работа с децата, основна насока е подсилване на мотивацията, желанието за работа на ученика и повишаване на увереността и самочуствието му, които са сигурна и надеждна предпоставка за желание и амбиция за учене и напредък по математика, както в училище, така и на изпита за НВО след 7 клас.

Работя и по иновативната система за обучение по математика Jump Math, която е посветена на потенциала на всяко едно дете.Jump Math  е иновационна система за преподаване на математика, която набира все по-голяма скорост в България и резултатите от изследванията до момента показват, че децата обучавани по нея бележат много по-високи резултати от техните връстници, които се обучават по стандартната система.И това не е всичко.Децата преминаващи през този вид обучение, само след няколко месеца, придобиват увереност, знания и интерес към предмета математика, който за тях преди е бил неразбираем и нехаресван.

Преподаването по системата Jump Math реализира целите си чрез насърчаване разбиране на математиката и отключване на любов към нея.

JUMP Math се основава на най-новите изследвания от областта на когнитивната наука и най-добрите програми за преподаване на математика от цял свят като в крайна сметка предлага уникална комбинация от задълбоченост, внимателно надграждане, постоянно оценяване, и разнообразие от подходи в преподаването.

Популярността на JUMP непрекъснато нараства и вече се използва от повече от 250 000 деца в училища и образователни институции, както и за учене у дома.

 

JUMP Math не променя учебното съдържание, нито класната структура на обучение. Променя начините и стъпките на обяснение, отношението на учителя към децата, както и отношението на децата към учителя и математиката. Резултатът от тази промяна е феноменален! Всички деца в един средностатистически клас стават отличници по математика и учат с голямо желание. В основата е създаването на сигурна и окуражаваща среда, в която всяко дете получава възможност за успех. Специално подбраните задачи се предлагат стъпка по стъпка – така, че всяко дете да може да ги разбере и да придобие увереност за следващия етап. Създадената по този начин положителна нагласа и мотивация на учениците носи резултати, които са над максималните изисквания на образователната система.

Основната цел, която JUMP Math се стреми да постигне е да помогне на децата да бъдат успешни по математика и да учат математика с удоволствие. JUMP Math вярва, че има причинно-следствена връзка между успеха на децата в училище и техния бъдещ принос към обществото. Стремим се да повишим шансовете им за успех, да намалим социално-икономическите разлики, да създадем усещане за принадлежност, да дадем на всички деца реална възможност за развитие.

 

Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" специалности - Магистър по математика и информатика и Системно програмиране, професионална квалификация - Учител по математика и информатика.

 Работя като учител по математика и информатика от 2000-та година до днес - гр.София, Учебен център Инфинити

От 2008-ма година до днес съм учител в езикова  гимназия ""Иван Вазов" (руската гимназия)

 Управител съм на секцията за обучение по математика и БЕЛ към учебен център Инфинити.(София и Пловдив)

Имам дългогодишен опит в подготовка на седмокласници за кандидатстване.
-Притежавам V ПКС.
-2010 и 2011 година участие в конференцията"Училището-желана територия на ученика - дидактически и иновационни методи и технологии". 
-Участие в квалификационен курс - Системи за управление на обучения "Електронно обучение и оценяване" - 2008г. 
-Призови места на национални състезания по информационни технологии за периода 2009-2012г.

 Моля, не ме търсете за решаване на задачи по време на изпит - не предоставям подобни услуги!

Изпрати съобщение
до Милена Мариновска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Народни танци Шумен
Уроци по Химия и Биология Бургас
Медитация и Пилатес в София
Индивидуални уроци по Немски език Варна
Курсове Маникюр София
Частна детска градина София цени
Годишно счетоводно приключване
Състезателни танци за деца
Уроци по Математика Пловдив
История на българите
Частна детска градина София Драгалевци
Гръцки език
Индивидуални тренировки по Бокс
Уроци по Китара
Как да науча Немски език
Индивидуално обучение по Английски език Пловдив
Учител по Математика в Хаджи Димитър
Курс по Италиански онлайн
Курсове Английски
Школа Балет Пловдив
Графичен Курсове
Школа по Народни танци
Школа по Ориенталски танци Пловдив
Нови Фитнес тенденции Зумба
Немски училища в София
It курсове
Йога в София
Уроци по Китара Бургас
Разговорник Немски
Школа по Гръцки език
Латино танци уроци видео
Уроци по Химия Бургас
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ