Регистрирай се
5.0
image
0889 424 144
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.0 от 5 потребители
platinum
verified
plus

Милена Мариновска Учител

бул. „Генерал Скобелев“ 36 , 1463 София, България map
Учебен център Инфинити
0889 424 144
Онлайн обучение! Работя с ученици от всички класове, ползвам и системата Jump Math, като особено полезна съм най-вече на ученици от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас,8-ми, 9, 10-ти кл. Повече от 10 години водя курсове и индивидуално обучение за кандидатстване след 7 клас към учебен център Инфинити. Всяка година имам ученици, които получават отлични оценки на изпита за НВО. Доста мои (наши) ученици, след отлично представяне на изпита са приети в най-елитните столични гимназии, както и Туес(ИТ гимназия в София към Т
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 9873 пъти
Посетители: 5473
Последно онлайн: 01.07.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Математика

още »
18 лв.
45мин.

Уроци по Математика

още »
18 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Милена Мариновска
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Учител по математика и информатика Магистър 2000
Сертификати и грамоти на Милена Мариновска
Допълнителна информация и професионален опит за Милена Мариновска

След извънредната ситуация, която започна на 13.март 2020 г, аз и колегите ми от учебен център Инфинити преподавам също и онлайн. Ползвам и различни платформи удобни и предпочитани за учениците.

Преподавам математика в учебен център Инфинити, град София, където съм управител на секцията "Обучение по математика и БЕЛ".Мои ученици са сред отличниците на изпитите след 7 клас.Предизвикателство за мен е да провокирам у децата интерес към математиката, дори да ги накарам да я заобичат.Истинско удовлетворение за мен е когато, макар да сме преминали през перипетии в процеса на подоготовка за 7 клас, учениците се справят отлично и заявят, че харесват математиката и имат желание и занапред да продължат да се занимават с нея.

Аз и колегите ми работим по система, съобразена с индивидуалните способности, разбирания и нагласи на всеки един ученик.Преподаваненето на математика следва методика, водена от индивидуалните показатели на самото дете, тя е система от последователност и надграждане на много малки стъпки, при които проверката на разбирането е задължителен елемент преди да се продължи напред.В процеса на работа с децата, основна насока е подсилване на мотивацията, желанието за работа на ученика и повишаване на увереността и самочуствието му, които са сигурна и надеждна предпоставка за желание и амбиция за учене и напредък по математика, както в училище, така и на изпита за НВО след 7 клас.

Работя и по иновативната система за обучение по математика Jump Math, която е посветена на потенциала на всяко едно дете.Jump Math  е иновационна система за преподаване на математика, която набира все по-голяма скорост в България и резултатите от изследванията до момента показват, че децата обучавани по нея бележат много по-високи резултати от техните връстници, които се обучават по стандартната система.И това не е всичко.Децата преминаващи през този вид обучение, само след няколко месеца, придобиват увереност, знания и интерес към предмета математика, който за тях преди е бил неразбираем и нехаресван.

Преподаването по системата Jump Math реализира целите си чрез насърчаване разбиране на математиката и отключване на любов към нея.

JUMP Math се основава на най-новите изследвания от областта на когнитивната наука и най-добрите програми за преподаване на математика от цял свят като в крайна сметка предлага уникална комбинация от задълбоченост, внимателно надграждане, постоянно оценяване, и разнообразие от подходи в преподаването.

Популярността на JUMP непрекъснато нараства и вече се използва от повече от 250 000 деца в училища и образователни институции, както и за учене у дома.

 

JUMP Math не променя учебното съдържание, нито класната структура на обучение. Променя начините и стъпките на обяснение, отношението на учителя към децата, както и отношението на децата към учителя и математиката. Резултатът от тази промяна е феноменален! Всички деца в един средностатистически клас стават отличници по математика и учат с голямо желание. В основата е създаването на сигурна и окуражаваща среда, в която всяко дете получава възможност за успех. Специално подбраните задачи се предлагат стъпка по стъпка – така, че всяко дете да може да ги разбере и да придобие увереност за следващия етап. Създадената по този начин положителна нагласа и мотивация на учениците носи резултати, които са над максималните изисквания на образователната система.

Основната цел, която JUMP Math се стреми да постигне е да помогне на децата да бъдат успешни по математика и да учат математика с удоволствие. JUMP Math вярва, че има причинно-следствена връзка между успеха на децата в училище и техния бъдещ принос към обществото. Стремим се да повишим шансовете им за успех, да намалим социално-икономическите разлики, да създадем усещане за принадлежност, да дадем на всички деца реална възможност за развитие.

 

Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" специалности - Магистър по математика и информатика и Системно програмиране, професионална квалификация - Учител по математика и информатика.

 Работя като учител по математика и информатика от 2000-та година до днес - гр.София, Учебен център Инфинити

От 2008-ма година до днес съм учител в езикова  гимназия ""Иван Вазов" (руската гимназия)

 Управител съм на секцията за обучение по математика и БЕЛ към учебен център Инфинити.(София и Пловдив)

Имам дългогодишен опит в подготовка на седмокласници за кандидатстване.
-Притежавам V ПКС.
-2010 и 2011 година участие в конференцията"Училището-желана територия на ученика - дидактически и иновационни методи и технологии". 
-Участие в квалификационен курс - Системи за управление на обучения "Електронно обучение и оценяване" - 2008г. 
-Призови места на национални състезания по информационни технологии за периода 2009-2012г.

 Моля, не ме търсете за решаване на задачи по време на изпит - не предоставям подобни услуги!

Изпрати съобщение
до Милена Мариновска
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Индивидуални уроци по Английски София
Курс София
Пилатес в Младост
Дистанционно обучение по Английски език
Уроци по Английски София
Френски език София
Вечерен курс по Английски
Индивидуални уроци по Немски
Курсове по Гръцки език
Немски език уроци Варна
Индивидуални тренировки по Кик Бокс
Брейк танци за деца
Уроци по БЕЛ за 7 клас Варна
Матура по БЕЛ за 12 клас
Курсове по Френски език София
Йога
Частна детска ясла София Люлин
Учител по Английски език София
Частна детска градина София Младост 4
Уроци География курсове
Уроци по Народни танци София Люлин
Народни танци за начинаещи Русе
Частни уроци по Литература Пловдив
Курс Фризьор София
Френски език курсове
Клуб по Спортни танци Сливен
Частни уроци по Математика София Дружба
Салса Стамболийски
Курсове за Масажист
Учител по Немски
Частни уроци по Испански Бургас
Езикови училища в София
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ