platinum
verified
plus

Иван Янев Учител

ж.к. Надежда 1, София, България map
Историята не е обикновен училищен предмет. Тя е минало, без което бъдещето е невъзможно. Тя е истината, която ни държи будни. А аз - млад учител, ентусиазиран, търпелив, сериозен и загрижен за своите ученици. Моя задача е да преведа сухите пасажи в цветни картини и разкази на разбираем и достъпен език, които впечатляват и остават в съзнанията на младите. Подхождам към учениците спрямо техните затруднения и цели, спрямо тяхното ниво и интерес.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
под 1 година
Профилът е:
Прегледан: 486 пъти
Посетители: 327
Последно онлайн: 12.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по История и цивилизация

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
Начинаещи
още »
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Иван Янев
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" Бургас Организация на обслужването в хотелиерството Гимназия 2020
Допълнителна информация и професионален опит за Иван Янев

Завърших професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в град Бургас с отличен успех. Обучението ми продължи в Софийски университет "Св. Климент Охридски" където изучавах Източно и Югоизточно Азиатски култури, езици и политика.

Като гимназист редовно чувствах в исторически клубове и печелех състезания за презентации и есета, организирани от община Бургас или национални такива.

Заедно с това бях награждаван от кмета на Бургас - Димитър Николов за презентации на теми: "Спасение на българските евреи" и "140 години Търновска конституция" (Организирана от национален клуб "Родолюбие").

Изявявал съм се неколкократно и като разказвач по време на "Нощта на музеите" в "Регионален Исторически музей".

Изпрати съобщение
до Иван Янев
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ