verified

Езиков център "Pathways" Школа

Пазарджик, България
Pathways предлага висококачествено обучение по английски език и немски език на всякакви нива и възрасти. Центърът разполага с модерна материална база, висококвалифицирани и отговорни преподаватели и прилага иновативни методи на преподаване.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 695 пъти
Посетители: 381
Последно онлайн: 15.01.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Международен Бакалауреат
Сертификати
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Немски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Международен Бакалауреат
Сертификати
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център "Pathways"

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Pathways предлага висококачествено обучение по английски език на всякакви нива и възрасти. Центърът разполага с модерна материална база, висококвалифицирани и отговорни преподаватели и прилага иновативни методи на преподаване. Учениците нa Pathways  имат възможност да се обучават в специализирани компютърни кабинети, оборудвани с най-модерна мултимедийна техника. Центърът използва най-добрите образователни ресурси достъпни днес като част от интерактивна обучителна програма. Учениците на Pathways разполагат и с достъп до ментори от едни от най-престижните университети и компании по цял свят, които им дават практически наставления, съобразени с индивидуалните им академични и професионални амбиции.

 

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

Pathways предлага специализирани курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Учениците ни имат възможност да се обучават в специализирани компютърни кабинети, оборудвани с най-модерна мултимедийна техника. Интерактивната ни обучителна програма е гъвкава и модерна и акцентира върху развитието на практически умения, насърчава креативност, конкурентноспособност и предприемачески дух.

Нашите ученици разполагат с достъп до ментори от едни от най-престижните университети и компании по цял свят, които им дават практически наставления, съобразени с индивидуалните им академични и професионални амбиции. Тези партньорства дават шанс на учениците ни да следват амбициите си и да развиват потенциала си без да се ограничават.

 

ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР

Pathways е оторизиран център да администрира изпитите TOEFL iBT®, SAT I, SAT II и ACT. Заедно с нашите партньори от Езиков център АВО ние администрираме и изпитите Cambridge ESOL в нашите офиси. Предлаганите изпити са както за гимназисти (FCE и CAE), така и за деца (Cambridge Young Learners).

За да помогне допълнително на своите ученици, Pathways регулярно организира пробни изпити за FCE, CAE, TOEFL iBT, SAT I и SAT II в реални условия и в удобно за учениците време. Те целят да помогнат на учениците да постигнат възможно най-високи резултати след като свикнат с формата, времетраенето и другите специфични особености на всеки изпит.

Изпрати съобщение
до Езиков център "Pathways"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ