verified
plus

Център "Браво" Школа

София, България
Калан метод (Callan Method) се основава на начина, по който човек е учил родния си език - първо се говори и чак по-късно се чете и се пише. Методът е ориентиран към възможността да се разчупи несигурността в устното изразяване, породена от традиционната система на обучение по чужд език. Обучението е динамично, говори се само на английски и ефективността се базира на основата на бърз въпрос и отговор, при което курсистът няма възможността да превежда на родния си език и се създава рефлекс на говорене.
Място:
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 1026 пъти
Посетители: 590
Последно онлайн: 23.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Център "Браво"

Чуждоезиков център Браво е с дългогодишен опит и утвърден авторитет в сферата на чуждоезиковото обучение. Той е създаден през м. септември 1998 г. в гр. Бургас с много любов и ентусиазъм, а по-късно през 2009 г. и в гр.София. В центъра се организират курсове по английски език , както и курсове по други популярни езици, в това число руски, испански, немски, френски, италиански.

Качествените езикови курсове в Браво са традиция.

Центърът е специализиран в чуждоезиково обучение на хора от различни възрасти, като се стреми да разработва и прилага методи на преподаване, съобразени с най-новите тенденции в обучението по чужд език.
ЧЕЦ Браво създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация.Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната, и др.

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели – филолози и добри педагози , като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

Галерия на Център "Браво"
Център
Център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Център "Браво"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ