Регистрирай се

Как работи Учители БГ


Учители БГ е сайт, който Ви дава възможност бързо и лесно да откриете Учител, Треньор, Детегледачка, Детски психолог, Училище, Занималня, Детска градина, Ясла, Курс, Школа, Детски кът, Детски клуб или Спортен клуб, които се намират във вашия район или според желано разстояние до вас.

 

Учители БГ осигурява сортирани по качество и място резултати за хиляди специалисти в над 450 специалности от различни области. Намерените резултати могат да бъдат допълнително персонализирани чрез десетки филтри спрямо Вашите изисквания.

Регистрация

В Учители БГ може лесно и бързо да се регистрирате като Учител, Треньор, Детегледачка, Детски психолог, Училище, Детска градина, Ясла, Занималня, Детски кът/клуб, Курс, Школа, Спортен клуб, Родител, Обучаем или ученик.

Внимателно отбележете като какъв се регистрирате.

  

Профил - настройки

За да допълните Вашия профил е необходимо в меню Настройки да въведете информацията за Вас.

Лични данни

В секция Лични данни е необходимо да въведете телефонен номер, пол, рождена дата. Бихте могли да добавите снимка на вашия профил като изберете файл от вашия компютър.

 

Адрес

В секция Адрес въведете Вашия адрес. При изписване на няколко букви от населеното място в падащо меню ще откриете градове, съдържащи тези букви. След името на населеното място въведете квартала, улицата Ви.

След като сте въвели цялата информация в профилът Ви, въведеният от Вас адрес ще се визуализира на карта. При затруднения с адреса се обърнете към Администратор, натискайки върху бутон (?), или въведете адрес в свободен текст, който ние след това ще редактираме. Позволява се да се въведе само град, село, или само улица без номер.
Желателно е освен град да въведете улица или квартал, защото, ако е въведен само град, вашият профил няма да е видим на картата, а само в списъка.

 

Цена

В сайта УЧИТЕЛИ БГ се заплащат само определени опции, които може да активирате, когато пожелаете.

Относно вашите цени, в Настройки на профил в секция Цена въведете цената за частните уроци по предметите, по които преподавате, времетраенето, както и възрастта на учениците. Въвелите цена, излизат на по-предни позиции.

Потребители без активиран абонамент нямат право да споделят в съобщенията адреси и други данни за контакт освен телефон и имейл (те ще бъдат видими след 21 дни, а за GOLD и VIP - видими веднага от всички).


Флагове

 

TOP 10

Предни позиции в списъка. Предоставя се след заплащане на определена цена (разгледайте ТУК) или по преценка на екипа.

 

 

БОНУС ТОП 7 ДНИ

Получавате бонус* ТОП 7 ДНИ за класиране на предни позиции в списъка. *Активира се един път за 12 месеца. Получава го всеки след активиран абонамент и след преценка на екипа. Абонаментните планове може да разгледате ТУК.

 

GOLD

Абонаментен план GOLD - Вашите телефони и данни за контакт ще бъдат видими от всички потребители, позволено е споделяне на данни за контакт в съобщения, профилът Ви ще бъде на по-предни позиции и още опции, които може да разгледате ТУК.

 

VIP

Абонаментен план VIP - Вашите телефони и данни за контакт ще бъдат видими за всички потребители, споделяне на данни за контакт в съобщения, профилът Ви ще се класира на по-предни позиции, значително увеличаване на запитвания и позвънявания и още опции, които може да разгледате ТУК.


Потвърден профил

Получавате този флаг, след като профилът Ви бъде попълнен правилно и проверен от екипа на Учители БГ. Флагът се отразява на Вашия рейтинг за класиране в списъка при търсене. Той може да бъде премахнат след оплаквания от клиенти, при злоупотреби, нарушаване на правила или по преценка на администраторите в сайта. Ако флагът Ви бъде премахнат, администраторът има право да скрие Вашата профилна снимка.

 

 

Рейтинг 4.0+

Получавате този флаг, ако общият Ви рейтинг е по-голям от 4.0.

 

 

Обучение

В секция Обучение изберете мястото и езика, на който преподавате, както и Вашия професионален стаж.

 

В раздел Образование въведете информация за степента на завършеното Ви образование, учебно заведение, град, специалност и година на завършване.

 

В секция Сертификати може добавите сканирани копия във формат JPG или PNG на Ваши сертификати.

     

В раздел За Вас се изисква да въведете кратко описание за Вас, ако желаете може да въведете  Skype, Facebook, Website, Допълнителен линк (линк към онлай стая, в която преподавате), Подробно описание. Можете да презентирате вашите индивидуални уроци, индивидуални тренировки, какви групови курсове провеждате и т.н.

 

В секция Галерия снимки може да добавите Ваши снимки формат JPG или PNG. Снимки или картинки с вашите контакти в галерия са позволени само на потребители с активиран план Голд или Вип.

 

След въвеждането на информацията за Вас в Настройки и запаметяването им Вие вече сте член на Учители БГ. Във Вашия профил се визуализира адресът, който сте въвели, профилната Ви снимка, както и цялата информация за Вас.

 

Търсене

Търсенето се осъществява по 4 основни критерия - предмет на обучение (спорт), тип, населено място или ключова дума. Всеки един от тези критерии може да бъде въведен самостоятелно или да бъде комбиниран с останалите за по-прецизно търсене.

След въвеждане на желаните критерии търсенето се осъщяствява по зададени филтри и потребителят получава резултата в два режима - списък и карта.

В сайта УЧИТЕЛИ БГ не се позволяват запитвания за помощ за преписване/подсказване по време на изпити, контролни, матури и различни видове оценяване на знания.

Режим Списък

В режим списък се визуализират профилите на  специалистите, отговарящи на въведените критерии с кратка информация за тях - снимка, предмет на дейност/обучение, цена, разстояние от вашия адрес и др.

От тук може да бъде осъществено запитване до всеки един от тях.

Профилът на конкретен специалист може да се достъпи след еднократен клик върху името или снимката на желания профил.

Търсенето може да бъде допълнително конкретизирано чрез намиращите се в лявата част на сайта филтри на търсене - място, снимка, пол, клас на обучение, стаж, възраст и др.

При въведено населено място във филтрите има възможност да бъде избран периметър на търсене, в който ще бъдат визуализирани специалистите спрямо въведеното населено място. Този филтър е изключително полезен в режим на търсене -карта.

Режим карта

Режим карта е удобен и подходящ за хора, търсещи специалисти с приоритет към населено място, район или точен адрес. При нанесен град, приблизителен или точен адрес на картата се визуализират с маркери позициите на всички потребители, отговарящи на зададените параметри на търсене. В реално време може да бъде избиран периметъра на търсене, като той може да варира от 64 километра до 500 метра, което позволява изключително прецизно търсене на специалист около зададения адрес.

Ако не е избран конкретен тип на специалист на картата, се визуализират всички типове специалисти. Еднократен клик на мишката върху конкретен маркер позволява да бъде визуализирана информация за специалиста/организацията, както и възможност да бъде отправено запитване.

За да имате повече посещения на профила от картата, е важно в полетата за адрес да напишете вашата или съседна улица (може и без номер).

Запитване

Може да изпратите запитване към регистриран специалист/организация в Учители БГ след еднократен клик върху бутона съобщение/запитване, след което изпишете Вашето запитване. Запитвания/съобщения за предлагане или търсене на работа са позволени само на потребители с активиран абонамент ВИП.

Оценяване

В профила на конкретен специалист/организация Вие може да дадете своя глас след еднократен клик върху бутона „Харесвам“ намиращ се под профилната снимка на потребителя, също така да отбележите рейтинг от 1 до 5. Харесвам и рейтинг могат да бъдат променяни от вас по всяко едно време.

 

За допълнителни подробности можете да се свържете с нас от ТУК.

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа, Курсове Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител Обучаем
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече