Register
5.0
image
0889 753 331
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Виолина-Станислава Стефанова Tutor

ж.к. Лозенец, София, България map
до метростанция "Витоша"
0889 753 331
Здравейте и добре дошли в моя профил! Живях десет г. в Германия,там завърших средното си и висше образование като германист. Не винаги учителите са само учители и учениците само ученици- в процеса на работа всички учим един от друг. А немският език ни дисциплинира, подрежда, учи ни да мислим логично, прави ни по-волеви, търпеливи, дерзаещи. Немският език е най-разпространеният в ЕС- около 130 млн. го ползват. Първият издаден вестник в света е бил на немски и първата библия в САЩ е била отпечатана на немски!
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
Bulgarian
German
Russian
Serbian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 785 times
Visitors: 426
Last online: 23.10.20
I teach Teaching Price

German lessons

още »
price negotiable
Extra skills на Виолина-Станислава Стефанова
Education City Specialty Degree Class
Uni- Leipzig, Лайпцигски Университет Лайпциг Германистика Магистър
Additional information and experience за Виолина-Станислава Стефанова

В Германия живях десет години, там  завърших средното си и висше образование с магистърска степен по германистика. Имах щастието отблизо да се запозная с културата и традициите на немците, които вмъквам в работата си по различни начини. Обичам и нетрадиционни методи на преподаване и изкарах редица семинари на Валдорфската и др. педагогики, които  особено ми помагат в работата с по-малките! Работила съм с ученик със зависимости и в процеса на работа се подкрепяхме и с неговата майка. Така той успя да се справи с трудностите и няколко пъти беше на практика в Австрия. Друг ученик успя на матурата си по немски да изкара по-висок успех, отколкото по български език, а един студент по информатика получи предложение да работи за швейцарския Google. Всичко това ме радва и мотивира изключително много като преподавател.

Изпрати съобщение
до Виолина-Станислава Стефанова
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ