verified
plus

Станислава С. Tutor

София, България
Здравейте и добре дошли в моя профил! Живях десет г. в Германия,там завърших средното си и висше образование като германист. Не винаги учителите са само учители и учениците само ученици- в процеса на работа всички учим един от друг. А немският език ни дисциплинира, подрежда, учи ни да мислим логично, прави ни по-волеви, търпеливи, дерзаещи. Немският език е най-разпространеният в ЕС- около 130 млн. го ползват. Първият издаден вестник в света е бил на немски и първата библия в САЩ е била отпечатана на немски!
Place:
In teacher's house
Teaching language:
Bulgarian
German
Russian
Serbian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 3119 times
Visitors: 1368
Last online: 06.04.24
Преподава по Teaching Price

German lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Preschool
още »
grade 1 - 4
grade 5 - 8
grade 9 - 12
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
Professionals
price negotiable
Extra skills на Станислава С.
Homeworks
Special education
Education City Specialty Degree Class
Uni- Leipzig, Лайпцигски Университет Лайпциг Германистика Магистър
Additional information and experience за Станислава С.

В Германия живях десет години, там  завърших средното си и висше образование с магистърска степен по Германистика. Имах щастието отблизо да се запозная с културата и традициите на немците, които вмъквам в работата си по различни начини. Обичам и нетрадиционни методи на преподаване и изкарах редица семинари на Валдорфската и др. педагогики, които  особено ми помагат в работата с по-малките! Преподавам почти от 20 години. Работила съм с ученик със зависимости и в процеса на работа се подкрепяхме  с неговата майка. Така той успя да се справи с трудностите и няколко пъти беше на практика в Австрия. Друг ученик успя на матурата си по немски да изкара по-висок успех, отколкото по български език, трети мой ученик- студент  по информатика получи предложение да работи за швейцарския Google. Всичко това ме радва и мотивира изключително много като преподавател. Като учител знам, че  възпитанието и предаването на знания вървят ръка за ръка. Много ми е важна и връзката с родителите, тъй като те са важна част от учебния процес.  В работата си ползвам само немски учебници, като комбинирам различни системи, граматики , многобройни упражнения от НЕТ-а. Помагам също, като давам  клипчета и филми за гледане, подходящи за съответното ниво. Само така успяваме да се учим добре!

Изпрати съобщение
до Станислава С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ