verified
plus

Обучителен център "Community Fabric" Школа

София, България
Community Fabric е стартиращ проект, който предлага курсове и обучения за младежи в гимназиален етап. Авторската им методология съчетава изучаването на чужд език с кариерна пътека в гражданския сектор, журналистика, социално предприемачество и общностно лидерство. Мисията на Community Fabric е да изгражда общности, където обучението на младите хора е пряко свързано с нуждите на пазара на труда и благосъстоянието на обществото.
Място:
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 581 пъти
Посетители: 305
Последно онлайн: 12.04.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Кандидат-студенти
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Кариерно ориентиране

Кандидат-гимназисти
5 - 8 клас
9 - 12 клас
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Обучителен център "Community Fabric"
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Обучителен център "Community Fabric"

Вероника Маргаритова

Вероника работи за общностно развитие през сферата на образование от 6 години, обучавайки и подкрепяйки ученици, студенти и учители. Магистърските ѝ степени по политическа икономия и политически анализ, защитени съответно пред Университет Есекс и Университет Кобе, както и подготовката за учител, която получава през програмата "Заедно в час", ѝ позволяват да прилага анализиторски, иновативен и изследователски подход в търсенето на работещи решения за контекста на българското образование. Водена от чувството за социална отговорност и ангажираност, Вероника си поставя за цел да подобри връзката между образование и бизнес, като поставя общността в центъра.

Пламен Маргаритов

Роден е в град Пловдив, където завършва ЕГ "Иван Вазов" с немски и руски език. Висшето си образование следва в Университет Есекс, Великобритания, дипломирайки се с бакалавърска степен "Международни отношения" и магистърска степен "Разрешаване на конфликти". Печели европейска стипендия за втора магистратура "Политически анализ" в Япония, където работи и като асистент-преподавател в Университета на Кобе. През 2017 година се връща в България и през последните 5 години заема позициите учител и зам.-директор в държавни и частни образователни институции.

Галерия на Обучителен център "Community Fabric"
Обучителен център
Обучителен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Обучителен център "Community Fabric"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ