verified
plus

Детски парти център "Onparty" Детски клуб, център

София, България
Организираме "най-умните" и запомнящи се детски рождени дни и партита. Единстеното място, което съчетава роботика и детско парти.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3156 пъти
Посетители: 1203
Последно онлайн: 14.02.17
Със занимания по
Допълнителни характеристики на Детски парти център "Onparty"
Парти агенция
За рожден ден
С клоун и диджей
С аниматори
Допълнителна информация и професионален опит за Детски парти център "Onparty"

Организираме детски рождени дни с роботи.

 
Забавен, нестандартен и незабравим начин за празнуване на детски рожден ден. Децата се забавляват, докато конструират роботи и участват в РОБО състезания. Работят в отбори, конструират собствени роботи и с малко наша помощ ги програмират. Имат възможност да участвт в РОБО състезания като сумо, футбол, мини робо олимпиада и т.н.. Роботите са истински всеки отбор ги конструира сам от LEGO.
Детската радост и емоция е невероятна, все пак построяват собствен робот и участват в интересни РОБО състезания с него, а това е страхотно и ново преживяване за децата. РОБО партито е креативен и забавен начин за празнуване на детски рождени дни!

 

За кого е подходящ РОБО рожденият ден?


LEGO партитата с роботи са най-подходящи за деца между 7 и 12 години. Това е нещо ново и много забавно за децата. Уникален и различен начин за празнуване на детски рождени дни. Еднакво интересни са за момчета и момичета. Програмата и РОБО състезанията по време на рождения ден е съобразена с възрастта на децата. НЕ се изисква предварителна подготовка. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито. Всяко дете успява да построи робот с който се състезава по време на партито. Просто казано, това е един парти микс между забавления с роботи и ЛЕГО детско парти.

 

Как протича РОБО партито?


Празненството протича в рамките на 120 мин. Имаме предвидено време за строене на роботите, РОБО състезания на специална арена, хапване, снимки с тортата и роботите. След като гостите пристигнат, ONIbot дава старт на партито. Първият час е времето за конструиране на роботите. Децата успяват да построят основата на робота за около 30мин. А през останалите 30мин. измислят и построяват сами техните модификации. Следва частта с хапване и тортата. Накрая ни остава време, около още един час за програмата с РОБО състезанията. Отборите се изправят един срещу друг с конструираните от тях роботи. Турнира със състезания продължава до края на рождения ден, а LEGO роботите се подобряват с всяка изминала минута.

 

Заповядайте в ONPARTY да отпразнуваме незабравим рожден ден!

Галерия на Детски парти център "Onparty"
Детски парти център
Детски парти център
Детски парти център
Детски парти център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски парти център "Onparty"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ