verified
plus

Частен учебен комплекс "Българско школо" Училище

София, България
"Българско школо" е образователен проект, който цели изграждането на свободомислещи, отговорни и способни млади личности. За постигането на тези стремежи училището инвестира в личностното развитие на децата като създава условия за придобиване на практически умения за успешна бъдеща реализация, стимулира индивидуалността и свободния избор за развитие в образованието, спорта, културата и науката, формира социални навици за успешна интеграция в съвременното общество.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 2642 пъти
Посетители: 1327
Последно онлайн: 20.09.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Частен учебен комплекс "Българско школо"
С детска градина
Предучилищна подг.
Начално училище
Основно училище
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Частен учебен комплекс "Българско школо"

Училището отваря врати през 2002 г. като в първите десет години от развитието си се помещава в друга сграда. През месец юли 2007 г. се прави първа копка на новия учебен комплекс "Българско школо", който отваря врати през септември 2012 г. Площта на новата сграда е 11 200 кв.м. и 512 деца могат да се обучават целодневно в училището и в детската градина. В класните стаи уроците се визуализират на мултимедийни дъски, а за часовете по физика, химия и биология са оборудвани специални кабинети. Сградата разполага и с просторна столова и локална кухня, която ежедневно осигурява топла и висококачествена храна на възпитаниците на училището. Спортният комплекс включва: плувен басейн 25м, универсална спортна зала, открити игрища за футбол и баскетбол, открит тенис корт.

 

В училището се обучават приблизително 350 ученици, разпределени в 22 паралелки от по средно 15 деца. Преподавателите са с висока квалификация и солиден опит в сферата на образованието. Политика на училището е да привлича и млади специалисти като ги подпомага за плавно навлизане в сферата на образованието.

 

Паралелно с успешните модели на работа и добрите традиции, които училището е изградило през годините, в него са застъпени и инновативни подходи и технологии съобразени с новите образователни потербности и начини на възприятие на подрастващото поколение. Философията на работа в "Българско школо" отговаря на следните принципи:

• последователност и активно взаимодействие при усвояването на знанията;

• индивидуален подход при самоподготовката;

• нови методи, ориентирани към развитие на логическо и глобално мислене на учениците;

• професионализъм на преподавателската колегия;

• диференцирани програми за обучение;

• подход, насърчаващ аналитичното мислене и креативността;

• безопасна и здравословна среда;

• ангажираност на родителите;

Галерия на Частен учебен комплекс "Българско школо"
Частен учебен комплекс
Частен учебен комплекс
Частен учебен комплекс
Частен учебен комплекс

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Частен учебен комплекс "Българско школо"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ