verified
plus

Виктор С. Учител

София, България
Преподавам уроци по математика на деца в 5-8 клас, с фокус върху развиване на логическа мисъл и артистичност при решаването на разнообразни математически казуси. Предлагам подготовка на учениците при явяване на състезания, подготовка за кандидатстване и др.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 6431 пъти
Посетители: 3001
Последно онлайн: 18.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
5 - 8 клас
още »
13 - 16 годишни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
50 лв.

Уроци и Курсове по Фотография

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Допълнителни умения на Виктор С.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Teхнически Университет София Теоретични основи на комуникационната техника (Телекомуникации) Доктор 2017
Технически Университет София Телекомуникации Главен асистент по настоящем
Френска Езикова Гимназия (9 ФЕГ) София Гимназия 2007
Софийска Математическа Гимназия (СМГ) София Начално 2002
Допълнителна информация и професионален опит за Виктор С.

ПРЕПОДАВАМ УРОЦИ ПО МАТЕМАТИКА НА УЧЕНИЦИ ОТ ЧЕТВЪРТИ ДО СЕДМИ КЛАС - ПОДГОТОВКА ЗА ВЛИЗАНЕ В СМГ и ПЧМГ, ПОДГОТОВКА ЗА СЪСТЕЗАНИЯ, ПОДГОТОВКА ЗА НВО.

 

   

Цената на учебен час се определя в зависимост от Вашите лични изисквания. 

 

Като млад и подхождащ с любопитство към света човек, развиващ се в инженерната наука, по настоящем – главен асистент в Технически Университет - София (специалност Телекомуникации), приемам математиката преди всичко като възможност за пълноценно развитие на умствените способности на хората и смятам, че чрез разнообразието от  различни задачи предизвикващи задълбочена умствена дейност, човек може да изгради гъвкавост на мисленето си, която да му бъде изключително полезна в много области и ситуации в живота.

 

При работата с деца, смятам, че следването на един съвременен подход на работа, включващ решаването на логически задачи, тренирането на паметта, внимателното надграждане на материала, изучаван от детето в училище с цел повишаване на личната му мотивация, биха допринесли за цялостното развитие на умствената дейност на детето. Това разбира се би рефлектирало върху неговото самочувствие и умствена издръжливост.

 

В работата си залагам на изграждане на полезна рамка при общуване с всяко дете, което би допринесло за подобряване на резултатите от обучението.

 

Често мързелът и изоставането с материала, които тревожат силно родителите, са основани на липса на мотивация, причини, за която може да се търсят в индивидуалната история на детето. Затова за мен е важно в съвместната работа с него да благоприятствам за повишаване на желанието му за учене, за да вижда то смисъла от задълбоченото разбиране на понякога силно абстрактния материал по математика, изучаван в училище.

 

Преди всеки урок, подготвям небходимите материали, в зависимост от нивото на знания и целите на детето, личното му желание да се решават определен тип задачи или стремеж да се явява на математически състезания и приемни изпити. Динамичната промяна на вида задачи, които да бъдат решавани, според моя опит, увеличава интереса у детето, поради разнообразието от казуси и повишаването на самочувствието му при решаване на поредната на пръв поглед сложна, но интересна (нестандартна) задача.

 

Ако харесвате моя подход, ето какво ви предлагам:

 

● Техники за интелигентно решаване на задачи, съобразени с учащия

 

● Решаване на логически задачи и задачи за развиване на паметта

 

● Работа по учебник или утвърдени ръководства и затвърждаване на знанията чрез решаване на задачи от допълнителни ресурси

 

● Бързо и качествено наваксване на изпуснат материал

 

● Решаване на домашни работи

 

● Подготовка за училищни тестове

 

● Подготовка за състезания

 

● Подготовка за НВО и приемни изпити

 

 

Свържете се с мен, за да обсъдим индивидуалния план на обучение на Вашето дете.

 

Цената на учебен час се определя в зависимост от Вашите лични изисквания.

Свържете се с мен за повече информация!

 

*За повече информация относно организираните от мен онлайн и присъствени курсове по "Основи на фотографията в действие" през 2022 г. и 2023 г. се свържете с мен чрез лично съобщение.

Изпрати съобщение
до Виктор С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ