verified

Весела П. Учител

София, България
Един тон е красив,когато има светлина, топлина и сила. Светлината засяга ума, топлината-сърцето, силата-душата. Някои песни носят повече светлина, други-топлина, а трети-сила. Едни хора се влияят от красотата на тона, други-от топлината, а трети-от енергията. Ако музикантът работи повече с ума си,когато слушаме неговата музика, всички свещи в нас ще се запалят. Ако той работи със сърцето си, ще почувстваме топлина в себе си.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4163 пъти
Посетители: 1488
Последно онлайн: 16.11.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци по Народно пеене

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци по Акордеон

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци Начална педагогика

Предучилищни
1 - 4 клас
Начинаещи
цена по договаряне
Допълнителни умения на Весела П.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Начална педагогика със специалност музика Магистър 1996
Югозападен университет "Неофит Рилски" Благоевград Начален учител с английски език Магистър 2014
Допълнителна информация и професионален опит за Весела П.

Моята философия за образованието поставя в центъра ученика, защото той е творецът на бъдещето.Полагам научнообосновани системни и целенасочени грижи за цялостно развитие на личността. Подготвям съзнателни граждани за труд и реализация в демократичното общество, приобщавам го към голямото европейско семейство. Обогатявам своите ученици с ценности, норми и отношения, присъщи на съвременните цивилизации.

Ръководя в максимална степен интелектуалното, нравственото, физическото и общокултурно развитие на ученика.

Изграждам нагласа и умения за обществено отговорно поведение в общуване. Развивам възможностите на учениците за самопознание, саморазвитие и предприемачество.

 

Социални и организационни умения и компетентности:

 

Контактна личност съм. Имам добри взаимоотношения с хората, които ме заобикалят. Уважавам и съм добронамерена към колеги, ученици и родители. Съпричастна съм към техните успехи и неуспехи. Държа на коректно, позитивно общуване и сътрудничество при добър психологически климат.  Работа с деца със специални образователни потребности. Работа по проект “Заедно ще успеем”, „Твоят час“ и презентации. Създаване на детски фолклорни групи в 58. ОУ “Сергей Румянцев”, Народно читалище “Пенчо Славейков - 1919” Малашевци гр. София и Читалище “Труд и постоянство 1901”- с. Челопеч. Участие в организирането и провеждането на Национален детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство с  международно участие  “Орфеева дарба”. – Учредител и член на Национален форум “Орфеева дарба” до 2010 г. Организиране и провеждане на фолклорен конкурс в 58. ОУ “Сергей Румянцев”. Изработване на презентации по повод 20 години от създаването на детска фолклорна певческа група и младежка фолклорна формация “Славейче” към Народно читалище “Пенчо Славейков - 1919” Малашевци -2013 г.  и 100 години от създаването на 58. ОУ “Сергей Румянцев”- 2014 /2015 г. Изработване на лично портфолио на всеки ученик от 2, 3 и 5 кл. за учебната 2015г. - 2016г. Изработване портфолио на учителя.

Способност за вземане на решения и справяне със ситуации от различен характер. Умения за работа в екип и създаване на мрежи от отношения.

Изпрати съобщение
до Весела П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ