verified

Чуждоезикова занималня "The COOL School" Занималня

Бургас, България
Мисията на "The COOL School" е не просто да даде на децата дълготрайни чуждоезикови знания във възраст, в която те все още нямат езикова бариера, но и да развие езиковите курсове до общообразователни. Ние ще възпитаме у децата потребност към знание и уважение към различните традиции и обичаи. Ролята на спорта, музиката и изкуството от ранна детска възраст е изключително важна и изгражда една организирана, дисциплинирана и добре осведомена личност с разностранни интереси!
Език на преподаване:
Арабски език
Български език
Испански език
Италиански език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 3394 пъти
Посетители: 1382
Последно онлайн: 12.01.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Чуждоезикова занималня "The COOL School"
С паркинг
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Чуждоезикова занималня "The COOL School"

The Cool School e перфектното място за вашите любознателни дечица, ако сте решили да ги стимулирате да изучават чужд език. При нас децата се потапят в чуждоезиковата среда и започват да усвояват чуждия език по подобие на майчиния. Програмата е съставена в игрова форма, близка до ежедневието на детето, което развива у него положителна настройка спрямо чуждия език. Така детето придобива перфектно произношение и усвоява готови разговорни и граматични модели, също така прави първите си стъпки в четенето и писането на новия език по най-естествен начин.

 

Това не е просто бизнес идея, а мисия!

В нашето училище, освен че ги учим на чужд език, помагаме на децата да мечтаят, да виждат красотата, подсказваме им как да уважават и зачитат другия. Защото това не се научава от учебниците. То може да се внуши с любов и чрез любов. Смятаме, че чуждият език е само още един начин те да отворят очите и сърцата си за света, да го изследват и опознаят сами, чрез приятелства и общуване, а не през монитора на компютрите.

 

Цели на The Cool School са:

- да възпитаме у децата потребност към знание, уважение към чуждите традиции и обичаи и приемане на различния от нас;

- да даде на децата дълготрайни чуждоезикови знания във възраст, когато те все още не усещат езикова бариера, като същевременно развие езиковите курсове до общообразователни;

- да използваме огромната формираща роля на спорта, музиката и изкуството в ранна детска възраст, за да отворим пред децата още една врата, да им дадем още една възможност за развитие. В процеса на общуване и  забавления те незабелязано и без усилие усвояват чуждия език, постигайки ново, по-високо ниво в общото си психофизическо израстване.

Галерия на Чуждоезикова занималня "The COOL School"
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня
Чуждоезикова занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Чуждоезикова занималня "The COOL School"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ