verified
plus

Училище за танци "The Center" Школа

Пловдив, България
Школа "The Center" в град Пловдив предлага уроци по хип-хоп танци и улични танци. Потопете се в нашия с свят - станете част от него!
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 5240 пъти
Посетители: 2101
Последно онлайн: 19.02.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Хип-Хоп

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
33 лв.
60мин.

Уроци по Хип-Хоп

Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
още »
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
40 лв.
60мин.

Уроци по Хип-Хоп

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
44 лв.
60мин.

Уроци по Улични танци

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
44 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Училище за танци "The Center"
С ресторант или кафе
Допълнителна информация и професионален опит за Училище за танци "The Center"

На 4.10.2002г. едно младо момче на име Георги Енчев създава в град Варна първата школа в България за Street Dance. Десет годишният му опит Street културата, позволява в школата наречена Студио за СЪВРЕМЕНЕН Уличен Танц (ССУТ), да бъдат включени освен Hip-Hop и вече разпространеният в България Breakdance, още Street Jazz и Street Funk.

В началото недоверието на много Hip-Hop фенове, че и у нас вече е възможно да се научиш да танцуваш, като в клиповете които гледаш по MTV, не помага особенно на създателя, но леко и търпеливо ССУТ набира сила и популярност и през 2004г., то се превръща в Център за СЪВРЕМЕНЕН Уличен Танц (ЦСУТ). Като нови форми са вкючени изучаването на класически и джаз танц под формата на "Програма за Цялостно Изграждане на Танцьора". Доверието нараства с всеки изминат ден а с него и желаещите да се занимават с това. Създават се няколко степени на трудност в обучението, което прави мотивацията на танцьорите още по-голяма.

От 2004г. започва създаването на авторски танцови спектакли, които събират публика неколкократно повече от това което могат да поберат залите.

В ЦСУТ вече се оформя една устойчива група, която започва да ходи и на танцови състезания. От 2005г. отбор под името The Center започва да представя България на най-елитните Hip-Hop форуми в света.

Амбицията на създателя това да прерастне в едно истинско движение и начин на живот, продължава да се развива и на 11.10.2005г. ЦСУТ отваря първата си зала в град София, а месец по-късно и втора.

Създадена е една непрекъснато усъвършенстваща се система на работа, благодарение на която всеки един желаещ може да стане част от танца наречен Street Dance и която превръща подходящото отношение към музиката и амбицията в умение да танцуваш, а умението да танцуваш в професионален навик.

Годишно през залите на ЦСУТ минават над 250 момичета и момчета на средна възраст 16-17 години, като голяма част от тях остават да се занимават поне за една година.

В ЦСУТ беше създадена и първата театрална Hip-Hop постановка за България, наречена "Summertime".

Центърът работи в успешно партньорство с Държавната агенция за младежта и спорта и Община Варна, с които има редица съвместно реализирани проекти.

На 23.11.2006г. Център за СЪВРЕМЕНЕН Уличен Танц беше официално преименуван на Street Dance School The Center (SDS The Center), което все повече повече доближава формата в която се работи, до едно истинско танцово училище...

Галерия на Училище за танци "The Center"
Училище за танци
Училище за танци
Училище за танци

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Училище за танци "The Center"
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ