verified
plus

Средно училище "Елин Пелин" Училище

София, България
19 СОУ "Елин Пелин" е училище за бизнес и предприемачество с интензивно изучаване на чужди езици - английски, немски и норвежки.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Норвежки език
Профилът е:
Прегледан: 6496 пъти
Посетители: 2177
Последно онлайн: 04.07.16
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Средно училище "Елин Пелин"

В централната част на София, в тих квартал между Медицинска академия, Военномедицинска академия и института за спешна медицинска помощ "Пирогов" е разположено 19 СОУ "Елин Пелин". Сред градския шум, ускорен ритъм на живот и интензивен трафик, нашето училище се явява като остров на спокойствие и ред.

 

Създадено през 1932 година, с финансовата подкрепа на видни граждани от кв. Кривата река и получило своето име в присъствието на патрона си – Елин Пелин, нашето училище живее със самочувствие и амбиция да постига все повече и в нашето съвремие.

 

19 СОУ се идентифицира като училище по предприемачество и бизнес с интензивно изучаване на чужди езици – английски, немски и норвежки.

 

То е първото и единственото училище в България, където може да се изучава норвежки език. 19 СОУ „Елин Пелин“ е член и съосновател на Асоциацията на Кембридж училищата в България.

 

Духът на разбиране, взаимопомощ и толерантност между всички в училище е водещ във философията ни. Това гарантира успешната ни работа и усещането ни за радост, удовлетвореност и спокойствие.

 

Политика на училището е да приема деца със специални образователни потребности, като стремежът е да се създават възможно най-добри условия за тяхното обгрижване - педагогическо, психологическо, емоционално.

Галерия на Средно училище "Елин Пелин"
Средно училище
Средно училище
Средно училище
Средно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Средно училище "Елин Пелин"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ