verified
plus

Основно училище "Христо Ботев" Училище

Камбурово, България
През 1977г. в село Камбурово oтваря врати голямо, модерно и хубаво училище за децата. ОУ "Христо Ботев" с. Камбурово е средищно училище от 1 до 8 клас, с целодневна организация на учебния процес. Ученикът се поставя в центъра на образователния процес със своите потребности, желания и интереси. Днес, ние създаваме ново Европейско образователно пространство за учене, в което учениците ни да се чувстват свободни да изявяват своята индивидуална уникалност и да се утвърждават като равноправни личности.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4015 пъти
Посетители: 1483
Последно онлайн: 31.03.17
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Основно училище "Христо Ботев"
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Основно училище "Христо Ботев"

Световният ден на водата в ОУ "Христо Ботев" с. Камбурово се отбелязва всяка година на  22 март. Тази година е на тема "Защо хабим водата?" (Why waste water?), свързана с отпадъчните води и посланията за намаляването на количествата им и възможностите за тяхното оползотворяване.

 

Специални гости на инициативата бяха госпожа Османова  -зам. директор и господин Стефан Илиев - главен учител в нашето училище. Учениците на госпожа Костадинова, госпожа Салиева и госпожица Симеонова проведоха дискусия, представиха презентация и изработеното си табло. За пореден път показаха своята грижа и своето отговорно отношение към опазване природното богатство на България.

 

Галерия на Основно училище "Христо Ботев"
Основно училище
Основно училище
Основно училище
Основно училище
Основно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Основно училище "Христо Ботев"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ