verified

Гергана С. Учител

Варна, България
Учител по немски език в град Варна.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 3860 пъти
Посетители: 1627
Последно онлайн: 25.02.20
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Немски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София -
Допълнителна информация и професионален опит за Гергана С.

Казвам се Гергана и Ви предлагам курсове и уроци по немски език както за начинаещи, така и за напреднали. По образование съм магистър филолог и това ми позволява да обяснявам немската граматика с примери от българската. Тъй като майка ми също беше дългогодишен преподавател по немски език, съм започнала да изучавам този език още от детската градина. Имам не малък опит с преподаването на немски както на деца и ученици, така и на възрастни. Занятията по Скайп са удобен начин да напреднете с този нелесен език без да излизате от уюта на Вашия дом или офис. Ползвам различни учебници и помагала, което предполага много упражнения, които са целенасочени и ефективни. Предлагам Ви индивидуални занятия, при които вниманието ще е само за Вас. По този начин едно ниво се овладява за 30-40 учебни часа, вместо за 80-90 часа, както е в обикновените школи. Напредването става съобразно с Вашите темпове на овладяване на материала. Курсовете по Скайп са най-подходящи при изучаването на чужд език, защото съчетават индивидуалния подход на частните уроци и удобството на собствения Ви дом. Не губите време и пари в път до и от учебния център, а сте у дома.

 

При по-високите нива акцентът е върху говоренето, като то се комбинира с преводи, което предполага упражняване както на граматиката, така и на лексиката. Мога да Ви съдействам както при занимания по време на учебната година за учениците, така и примерно при намирането на нова работа в Германия или друга немскоговоряща страна. Надявам се нашите часове да са приятни и ефективни!

Изпрати съобщение
до Гергана С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ