verified
plus

Езиково училище онлайн "LanguageBox" Школа

София, България
LanguageBox е онлайн платформа за изучаване на английски език. Платформата предлага видео обучения по общ и бизнес английски.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 870 пъти
Посетители: 511
Последно онлайн: 11.12.17
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
още »
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Английски език

Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
още »
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
29 лв.
Допълнителна информация и професионален опит за Езиково училище онлайн "LanguageBox"

Онлайн курсовете на LanguageBox са разработени, за да отговорят на изискванията на всички, които ценят своето време, финансови ресурси и предпочитат гъвкавост в учебния процес за постигане на оптимални резултати. Учебният продукт на LanguageBox е създаден специално за нуждите на Българския потребител. При създаването на учебния продукт са използвани примери както от британски английски, така и от американски английски с цел да се даде по-пълна представа за съвременното разнообразие на езика. Учебното съдържание е предвидено да развива активно 4-те основни езикови умения – четене с разбиране (Reading comprehension), слушане с разбиране (Listening comprehension), говорене (Speaking), писане (writing), като по този начин е насочено към ефективно овладяване на езика.

 

В онлайн курсовете на LanguageBox са заложени 2 основни елемента - видео уроци (еквивалента на уроците в класна стая) и самоподготовка. Видео уроците са достъпни 24/7 за многократно гледане. Така можете да се обучавате в удобно за вас време и да повторите неограничен брой пъти всеки отделен урок. Към всеки урок са предвидени материали за самоподготовка, до които курсистите имат достъп във всеки един момент. Те са предвидени за по-пълноценно усвояване и затвърждаване на материала от видео урока.

 

Онлайн курсовете по общ английски език на LanguageBox са организирани във видео уроци. Курсистите получават пълен достъп до пакет от пет нива на обучение по английски език – Beginner,  Elementary,  Pre-intermediate, Intermediate и Upper Intermediate. По европейската езикова рамка видео курсът обхваща нивата от А1 до В2 за период от 1-месец, 3-месеца, 6-месеца или 1-година. 

 

Видео уроците са достъпни 24/7 за времето, за което курсистът е закупил достъп, като могат да бъдат гледани неограничен брой пъти. Към всеки видео урок са разработени два последващи урока, за затвърждаване и допълнително надграждане на материала.

 

Курсовете по бизнес английски (BEC - Business English Course) са изцяло организирани във видео уроци, които са еквивалент на работата в класната стая и интерактивни упражнения за затвърждаване и разширяване на придобитите знания и умения от видео уроците - това е еквивалент на домашната работа. Всяко от 4-те нива на обучение, които са включени в предлаганите пакети е организирано в 10 видео урока. Към всеки видео урок има допълнителни уроци за (1) четене и слушане с разбиране, (2) граматика и лексика, (3) говорене и писане. Абсолютно всички видео уроци и упражнения могат да се гледат/попълват многократно, като учебната платформа автоматично оценява верните отговори и дава обяснение на грешните отговори. Студентите имат на разположение пълен отчет за тяхната работа по време на курса, както и възможност да си генерират напълно безплатно сертификат за завършения курс по английски.

Галерия на Езиково училище онлайн "LanguageBox"
Езиково училище онлайн
Езиково училище онлайн
Езиково училище онлайн
Езиково училище онлайн
Езиково училище онлайн

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиково училище онлайн "LanguageBox"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ