Регистрирай се

Езикова школа С. Школа, Курсове

Кърджали, България
Предлага се чуждоезиково обучение за възрастни и деца, подготовка за сертификатните изпити по английски език на University of Cambridge, обучение на преподаватели и интензивно чуждоезиково обучение за чужденци.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1428 пъти
Посетители: 733
Последно онлайн: 20.12.16
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езикова школа С.

Курсът за възрастни включва шест нива – Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced.

 

Всички, успешно преминали курса, получават сертификат за владеене на съответното ниво, съответстващо на нивата, определени от Общата европейска езикова рамка (A1-C2).

 

Сертификатните курсове за подходящи за ученици и възрастни, които планират да се явят на изпит за сертификатите на University of Cambridge (FCE, CAE, CPE, IELTS).
Курсистите придобиват необходимите знания и умения и се запознават със специфичния за съответния изпит формат.

 

При обучението на деца се използват най-съвременните и ефективни методи: при най-малките езикът се усвоява по метода на овладяване на майчин език. Благодарение на забавните игри, песни и състезания, включени в учебния процес, децата неусетно научават езика, докато се забавляват.

 

При учениците поетапно се надграждат и четирите езикови умения: писане, четене, слушане, говорене.

 

Учебните занятия са разпределени равномерно през седмицата в удобно за курсистите време и също така се предлагат и вечерни и съботно неделни курсове.

 

Предлагат се и летни програми за ученици през месеците юни, юли и август.

 

Обучението на преподаватели е предназначено за студенти и преподаватели, които искат да овладеят най-новите международни методи за преподаване на различни възрастови групи и да осъвършенстват уменията си с помощта на практически курс. Курсът включва: планиране на урока, преподаване на нови думи, преподаване на граматика, развиване на отделните езикови умения (писане, четене, слушане с разбиране, говорене), коригиране на грешки и оценяване.

Галерия на Езикова школа С.
Езикова школа С.
Езикова школа С.
Езикова школа С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езикова школа С.
Докладвай нередност

Подобни профили
5.0
image
Училище Д.
Школа, Курсове по Английски език
Момчилград
Изпрати Съобщение
5.0
image
Христо М.
Школа, Курсове по Английски език
Крумовград
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ