Регистрирай се
4.1
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.0 от 3 потребители
verified
plus

Димитър К. Учител

София, България
Здравейте, в момента съм студент във ФМИ и бивш възпитаник на Софийската математическа гимназия. Математиката ми е страст от най - ранна възраст. Още в гимназията водих школа по математика и затова съм уверен, че имам нужния опит да помогна и на вас.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 262 пъти
Посетители: 146
Последно онлайн: 02.07.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Математика

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Програмиране на C/C++

още »
15 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Димитър К.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СМГ "Паисий Хилендарски" София Mатематика, информатика Гимназия 2018
СУ "Св. Климент Охридски" София Компютърни науки Бакалавър 2022
Допълнителна информация и професионален опит за Димитър К.

Здравейте,

 

завършил съм Софийската математическа гимназия, с диплома 5.91. В момента изучавам и висша математика в Софийския университет. Имах щастието през целия си живот да попадам на изключителни преподаватели и да се поуча от техните методи на преподаване. Вярвам, че всеки може да се научи, стига да му се преподава правилно и с желание. Освен това фактът, че доскоро съм бил в гимназия, е предпоставка за добра съвместна работа. Мога да помагам на ученици от 1 - 12 клас, както и подготовка за матури, отговарям и на въпроси по всяко време.

 

Още от 7ми клас знаех, че искам да се занимавам с програмиране, и това ми даде много време да го уча допълнително. Посещавал съм допълнителни курсове 2 години в софтуни, където имах отлични резултати. Получих и стипендия от САП за изявени студенти с опит в програмирането и бях на стаж в компанията. Бих се радвал и имам уменията да помогна на всеки, който се затруднява с програмирането.

 

Учебните часове се провеждат на избрано от вас място(възможно е и у нас), и обичайно продължават по 120 минути. За повече информация не се колебайте да ми звъннете на тел: *** по всяко време на деня.

Изпрати съобщение
до Димитър К.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече