verified

Детска градина "Славия" Детска градина, ясла

София, България
ДГ №136 "Славия" е учебно-възпитателно заведение за културно-възпитателна и образователна дейност, център за развитие творческия потенциал на децата и успешната им социализация.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1644 пъти
Посетители: 902
Последно онлайн: 06.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Детска градина "Славия"

Съчетанието на 50-годишна традиция и новаторство изгражда познавателна, социална, духовна и емоционална среда за изява и развитие на индивидуалните компетентности на децата, приобщаване към националните и общочовешки добродетели, културни ценности и различия. 

 

Разположена в парка пред стадион "Славия" градината разполага с 8 дка озеленен двор и обособени детски площадки. Разнообразна растителна среда благоприятства екологичното и физическото възпитание на децата. 

 

Дейността на детското заведение, реализирана със съдействието на целия екип, е насочена към изграждане на личностната идентичност на децата при запазване уникалността на детството, уважение на детското достойнство, максимално развитие потенциала на всяко дете и осъществяване приемственост в подготовката за училище. 

 

Заедно можем да защитим правото на децата ви за щастливо детство и успешен старт.

Галерия на Детска градина "Славия"
Детска градина
Детска градина
Детска градина
Детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детска градина "Славия"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ