verified
plus

ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя" Училище

Варна, България
ЧПГММС "БОГОЯ" работи по авторски програми, утвърдени от МОН и залага на: качественото обучение; индивидуалният подход към всеки ученик; иновативните методи в преподаването; висококвалифицирани преподаватели и специалисти от практиката; дуалната система на образованието, комбинираща теория и практика; предприемачество и адаптивност към бързо променящата се среда.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 5580 пъти
Посетители: 2650
Последно онлайн: 13.03.23
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"

Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика "Богоя" от 1990 година върви уверено по пътя на своето утвърждаване и себедоказване в страната, поддържайки висока репутация в областта на модата, козметиката и фризьорството. Тук по уникален начин са съчетани традициите в образованието със съвременните технологии и тенденции в обучението. Безспорна заслуга за постигнатото ниво и качество на обучение имат висококвалифицираните преподаватели, част от които са автори на учебници и носители на професионално-квалификационни степени, майсторски свидетелства, сертификати и награди в своята професия.

 

Всяка година нашата гимназия отваря вратите си за амбициозни младежи, желаещи да приемат предизвикателствата на едно традиционно и същевременно модерно обучение. Днес в гимназията ежегодно се обучават над 500 ученика и курсиста – работещи и безработни. През дългогодишната си история в Частна професионална гимназия по мода и модна стилистика

 

"Богоя" – Варна са обучени над 3 000 лица, включително и ученици.

 

Уважаеми кандидати, онези от Вас, които ще имат удоволствието да станат възпитаници на "Богоя", ще бъдат приятно изненадани от отлично обзаведената материално – техническа база с обособени кабинети за лабораторно-творчески практики за целите на професионалното обучение по съответните направления, и модерно оборудвани конферентни зали. Съвместяването на теоритичното с творчески-практическото обучение, чудесно се балансира с действащата учебно-тренировъчна база по специалните дисциплини. Тук Вие, Вашите близки и приятели ще можете да се насладите на уменията на нашите фризьори-стилисти, козметици, масажисти, маникюристи и гримьори в една уютна релаксираща обстановка.
Нашата база разполага и с безплатен достъп до интернет, който е на разположение на желаещите да го използват. ЧПГММС "Богоя" разполага със собствена професионална видео библиотека за усъвършенстване на Вашите знания и умения. Тук Вие сте обект на внимание и грижи от страна на преподавателите и целия персонал. Високият процент на приетите във ВУЗ наши възпитаници е гаранция и залог за успешна професионална реализация, а така също и сериозна мотивация за отговорна и задълбочена учебна работа в училището.

Галерия на ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика
ЧПГ по мода и модна стилистика

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до ЧПГ по мода и модна стилистика "Богоя"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Бокс София
Курс Компютърна София
Индивидуални уроци по Народни танци
Тестове по Немски за начинаещи
Уроци по Плуване за деца в София
Йога курс онлайн
Брейк танци за начинаещи
Йога курсове Благоевград
Балетна школа
Курсове по Италиански Варна
Английски видео уроци
Уроци Китара
Балетни школи в Стара Загора
Подготовка по Английски
Тест Английски език
Футбол за деца в София
Частни уроци по Руски език
Частно училище София
Тест История 6 клас
Английски език Пловдив
Курсове по Компютърна грамотност
Нива Английски
Народни танци София Бели брези
Уроци по Пиано Варна
Уроци по Народни танци София център
Зумба Стадион Васил Левски
Зумба Стадион Васил Левски
Уроци по Хип Хоп танци онлайн
Частен учител по Английски Младост
Индивидуални уроци по Математика София
Частна детска градина София Хаджи Димитър
Висша Математика 1 част
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ