+ Предложи новина
24.02.2017

Тежък инцидент в столично училище, дете почина след ритник в корема

Тежък инцидент в столично училище, дете почина след ритник в корема

  11-годишно момиченце почина в Пирогов след инцидент в столичното 52-ро основно училище. Преди фаталния инцидент в петък следобед детето е имало конфликт със свой съученик, каза за Дарик шефът на регионалното управление по образованието Ваня Кастрева. Най-вероятно на четвъртокласничката са нанесени ритници в областта на корема. Първоначално детето не е имало признаци за сериозно нараняване, но след няколко часа е започнало да се чувства зле.

 Директорът на училището веднага е уведомил Ваня Кастрева. Според неговите думи момичето е получило три последователни припадъка. Учители опитали да помогнат на детето до пристигането на линейката, която била в училището 30 минути след позвъняването.

 "Резултатите от съдебномедицинската експертиза ще покажат какви са причините за смъртта на детето. Вероятно е имало предишен лек конфликт между две деца, но дали това е причината за фаталната развръзка ще стане ясно, когато си свършат работата следователите", коментира Кастрева. По нейни думи родителите на момиченцето чакали детето си пред училище, когато детето се почувствало зле.

Източник: www.dariknews.bg

Оценка 4.82 от 38 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ