verified
plus

Стефани С. Tutor

София, България
няма
Основните ми интереси, свързани с Българската филология са насочени към методиката на преподаване на литература в горния курс на обучение /8-12 клас/. Привърженичка съм на н.т. контекстуално учене и държа на изграждане на връзки между отделните сфери на познание, което ще помогне на учениците да интерпретират художествени текстове в по-широк смисъл и това неимоверно ще покачи както оценките им в училище, така и ще даде възможност за развитие на аналитичните им способности.
Place:
In teacher's house
Student's place
Teaching language:
Bulgarian
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 381 times
Visitors: 269
Last online: 26.11.23
Преподава по Teaching Price

Literature lessons and courses

Candidates high school
Graduates - Exams
Candidate students
15 lv.
60min.
Education City Specialty Degree Class
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Медийна педагогика и художествената комуникация Бакалавър 2014
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Журналистика Магистър 2016
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Българска филология Магистър 2018
Additional information and experience за Стефани С.

За повече информация относно интересите и начините, по които подхождам към учениците може да получите като се свържете с мен, изпращайки ми имайл на ***@***

Обучението е ориентирано изцяло към ученика от гледна точка постигане на предварително зададени цели, уточнени съвместно с родителите и обучавания. За всеки ученик изготвям индивидуален учебен план. Запозната съм в детайли с Държавните образователни стандарти и на базата на тях конструирам учебния процес, за да може подготовката на ученика в пълна степен да отговаря на предварително зададените цели от МОН. Наясно съм с учебните програми и в процеса на учене се доизгражда и дообгатява социокултурната и литературна компетентност на ученика чрез анализ на литературните текстове. 

При започване на обучението при мен, ученикът ще получи тест, който трябва да реши. Въз основа на постигнатите резултатите ще изготвя анализ, в който ще посоча слабите и силните страни на ученика. И в зависимост от поставените цели ще съобразя учебните материали, с които ще работим и съответни кои авторски колективи и техни учебници или помагала бих били най-полезни в процеса на учене. Обикновено сканирам материалите и имам ангажимент да ги изпратя на ученика по електронната поща.

 

Изпрати съобщение
до Стефани С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ