verified

Преслава(筱荣) П. Със Сертификати / Лицензи Tutor

София, България
您好!Здравейте :) , аз съм Преслава - амбициозен учител с над 10 години изучаване на Китайски език зад гърба си и 5-годишен опит в Китай, където завърших висше образование. Многобройните години посветени на изучаването на Китайския език и култура и динамичният живот в тази необикновена страна ме научиха на много. С радост искам да помогна на всеки, който желае да се докосне до предизвикателния и вълнуващ свят на Китайския език, култура и литература. (работя с деца и възрастни)
Place:
Online
In teacher's house
Student's place
Public place
Teaching language:
English
Bulgarian
Chinese
Russian
Experience:
from 1 to 4 years
Profile is:
Views: 1801 times
Visitors: 827
Last online: 16.08.23
Преподава по Teaching Price

Chinese lessons and courses

Preschool
grade 1 - 4
grade 5 - 8
още »
grade 9 - 12
1 - 4 years
5 - 8 years
9 - 12 years
13 - 16 years
17 - 20 years
Over 20 years
Students
Adults
Beginners
Mid level
Advanced
price negotiable
Extra skills на Преслава(筱荣) П.
Homeworks
Education City Specialty Degree Class
Xiamen University(厦门大学) Xiamen ( 厦门市 ), China Teaching Chinese as a Foreign Language(汉语言,教育方向) Бакалавър 09.2018 - 06.2020
Xiamen University(厦门大学) Xiamen ( 厦门市 ), China Journalism and Communication (新闻传播学) Бакалавър 09.2016 - 07.2018
Xiamen University(厦门大学) Xiamen ( 厦门市 ), China Chinese Language (foundation year course in Humanity Studies) - 09.2015 - 06.2016
Fudan University (复旦大学) Shanghai (上海), China Chinese Language ( 汉语语言学 ) - 09.2014 - 02.2015
18 СОУ "Уилям Гладстон" (第十八中学) София (索菲亚) Паралелка с чуждоезиков профил: Китайски език Гимназия 09.2010 - 06.2015
Уралски федерален университет ( 乌拉尔联邦大学 ) Екатеринбург ( 叶卡捷琳堡 ) Руски език (俄语 ) - 01.09.2020 - 30.06.2021
Сертификати, лицензи и грамоти на Преслава(筱荣) П.
Преслава(筱荣) П.
Преслава(筱荣) П.
Преслава(筱荣) П.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Additional information and experience за Преслава(筱荣) П.

Казвам се Преслава П. и съм учител по Китайски език. Изучавам Китайския език и култура вече над 10 години.

През 2010 година се записах в китайската паралелка на първото училище в страната с интензивно изучаване на източни езици в София. През 2013 година спечелих 1-во място на националния кръг на международното състезание "Китайски езиков мост" за България и още преди завършване на гимназия спечелих възможността да уча половин година в един от най-добрите университети в Азия (Fudan University, Shanghai).
След като се върнах в България кандидатствах и бях одобрена за пълна петгодишна китайска държавна стипендия и избрах да замина за един от най-приказните градове в Китай- Сямън (Xiamen). Там учих и работих 5 години, като обучението се осъществяваше изцяло и единствено на Китайски език. Междувременно три години работих в Сямънската градската детска библиотека, където провеждах мероприятия свързани със западната култура и Английски език за деца от всякакви възрасти и техните родители. Това ми даде невероятната възможност да изградя истински приятелски връзки с някои китайски семейства.
През 2018 заминах като доброволка в Индия за един месец, където бях възпитателка/учителка в пансион за деца в неравностойно положение в г. Ахмедабад.
През 2020 година обучението ми в Китай завърши със защита на дипломна работа на тема китайска и българска литература, а животът ми там с безброй преодоляни изпитания, неповторими приключения и безценни житейски уроци, които винаги ще нося с мен.

Изучаването на Китайския език и култура отваря врата към един вълнуващ свят, изпълнен с безброй възможности. За мен ще е чест и голяма радост да помогна на тези от вас, които по една или друга причина са решили да открият нещо ново, да надскочат себе си и да се изненадат с отлични постижения. :)

Изпрати съобщение
до Преслава(筱荣) П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ