+ Предложи новина
27.06.2016

Тежък инцидент с намушкан ученик в софийско училище

Тежък инцидент с намушкан ученик в софийско училище

  16-годишен възпитаник на столичното 23-то СОУ „Фредерик Жолио Кюри“ е намушкал с нож друг ученик тази сутрин, потвърдиха от МВР. Сигналът за инцидента в квартал "Подуяне" е подаден на тел. 112 около 10.00 ч. На място са изпратени линейка и три полицейски екипа. По първоначална информация момчетата, и двамата възпитаници на гимназията, се скарали. В разгара на спора по-малкият ученик - на 16 години, извадил нож и намушкал другото момче, 17-годишен, в бедрото. Двете момчета, които са ученици в 10-ти клас, са се сбили заради 16-годишно момиче, разказаха техни съученици. Свидетели на свадата разказаха, че една от учителките и други ученици се опитали да ги разтърват. Охраната на школото не се намесила, твърдят още те.

 Пострадалият ученик е откаран за преглед в болница. Нараняването не е сериозно, съобщиха от МВР. Полицията разследва инцидента. 16-годишният нападател вече е задържан, съобщава БГНЕС. Момчето е открито в апартамента на негов приятел.

Източник: www.dariknews.bg

Оценка 4.88 от 32 гласували

Създайте профил в УЧИТЕЛИ БГ - сайтът с най-много запитвания за уроци и курсове.
Регистрирайте се като:
Учител Треньор Детегледачка Детски психолог
Школа Училище Занималня Спортен клуб Детска градина, ясла Детски клуб, център
Родител / Обучаем


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ